torsdag 24 juli 2014

Skruvnippel vajer

Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil. Eller motorcyklar , mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Besök vår hemsida för mer information!


Du kommer bli meddelad när . För att skruvnippeln skall sitta fast bättre rekommenderar vi att man löder änden på vajern innan skruvnippeln monteras.

Justerskruv 6x34mm för 2mm vajer. Skruvnippel Diameter mm, längd mm. Universal Vajer set Rostfri.


Här på Mekonomen har vi samlat det mesta som du behöver som bilägare, från vajer till hastighetsmätare till glödlampor av olika slag för bilens belysning. Material, Rostfritt stål. Har hört att det är svårt att få tennet att fastna på vajer ? En nippel att använda på T-handtagsvajern för att låsa den i önskad slaglängd.

I änden med gasrullen brukar det oftast funka med en skruvnippel. Mkt användbar vajer för . Vajerjusterare för bromsvajer 2-pack . Gjorde en nödlagning av min gasvajer med en skruvnippel och vajer från en cykelbutik. Har hållt i ca 400mil hittills (inte orkat fixa.). Kraftig skruvnippel 25mm lång diameter 10mm.


Att reparera sin gasvajer blir oftast mycket billigare än att köpa en ny. I detta fall ersätter jag min tvådelade. Nipplar och hylsor Produkt. Förpackningsstorlek: st. Nippel till gasvajer (rulle).


Shimano Stoppmutter vajer BRIMfram BR-IM50. Verkar vara ngn special infattning! Går det att skarva eller är det en skruvnippel så att det går ett kapa och skruva på igen? Det låter som din vajer är alldeles för lös.


Hej har en fråga angående kopplings vajer.

Den har gått sönder på min derbi. Håller det med en skruv nippel i änden? Det är nippeln, en skruvnippel skruvar man fast istället för att löda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg