måndag 7 juli 2014

Lödnipplar

Lödnipplar , cu x utvändig gänga. XG METALL-NIPPEL CU-UTV GG. Slätända x utvädig gänga Mer info. XGMETALL-NIPPEL CU-UTV GG. XGMETALL-NIPPEL CU-UTV GG.

Logga in för att se prisuppgifter. XGMETALL-NIPPEL CU-UTV GG. Var kan man köpa en sortimentbox av lödnipplar ? Alltså sådana nipplar som sitter på ändar av exempelvis en bromswire till en cykel.


För att ge dig den bästa upplevelsen använder vår webbplats cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder . Nya wire koppling broms växelwire 1.

Innehåller lödnipplar För exakt innehåll, se webbshopen. Fan att jag inte tänkte på det. Men den passar nog inte min är vit och han har en svart ju. Wilcan är du hemma imorgon förmiddag? Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil.


Eller motorcyklar , mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Löddelar för lödning, vinklar, t-rör, muff, lödnipplar och lödmuffar m. Till mjuka och halvhårda kopparrör skall stödhylsa användas. Universalvajer för att bygga själv med skruvnipplar eller lödnipplar. Hölje och en nippel i ena änden ingår. Bättre alternativ än skruvnipplar då man inte klämmer wiren.


XGMETALL-NIPPEL CU-UTV GG. Sortimentet innehåller de vanligaste lödnipplar. Utan kopplingar med förhöjd hals och i avzinkningshärdig mässing, Onnline 525MCR-ON.


Används för Onnlineventiler med press- och lödnipplar.

Finns i olika storlekar, välj i rullisten Säljes i satser om st! Dokładny opis zawartości można znaleźć w sklepie internetowym. Perfekt om du vill laga en gasvajer på förgasarsidan, löd dit denna nippel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg