tisdag 8 juli 2014

Axeltätning poolpump

Poolpump hk SuperPump 3-fas. Folkpool visar här hur du själv kan renovera din Hayward poolpump. Filmen visar byte av axeltätning samt övriga packningar. Webbutik med allt för ditt spa bad och pool. Vad ska jag gör om min pool pump inte fungerar som den bör?


Jag hade tidigare en Phalen pump som läckte extremt mycket i axeltätningen.

Det droppade inte utan rann från den. Instruktionsfilm från Folkpool om hur du byter axeltätning på en Hayward poolpump. Winner poolpump packningsbyte axeltätning. Challenger High Pressure.


S5P2R Bild visar en sprängskiss på en 5P2R pump . Reservdelar poolpump Micro och t. Byte av pool pump (ej EL installation, eventuellt nya rör och kopplingar tillkommer). Pump Service, byte av främre kullager och axeltätning i pool pump typ .

Komplett axeltätning till Kripsol KS pumpar. En poolpump med variabel hastighet, är därför ett bättre val ur ekonomisk synvinkel. Kolla silkorgen i pumphuset så att inte skräp blockerar vattenflödet till pumpen, en axel tätning kan ha slitits ut på grund av att pumpen inte fått tillräckligt flöde . SBM är en mycket driftsäker poolpump med hög prestanda. Själv-sugande poolpump med inbyggt filter och motor, som isolerar det pumpade.


Mekanisk axeltätning Kol - Keramik - FPM. Ifall pumpen inte fått tillräckligt vattenflöde, om du exempelvis haft igång pumpen när poolen vart tom, så kan axeltätning förstörts. En driftsäker poolpump med hög prestanda avsedd fö. Hur man ändrar axeltätningen på en Pool Pump. Pool pumpar utnyttja effekterna av centrifugalkraften att flytta vatten genom PVC VVS-system.


Fyll vatten i huset för silkorgen på pumpen. Pumpen får inte startas utan vatten, eftersom axeltätningen då kan skadas. Generellt är en poolpump bra på att trycka vatten men avsevärt sämre på att suga ,. Se till att silhus är vattenfylld samt att pumpens axeltätning kyles med vatten . Filtrera resultatet Showing.


Märkskylt på poolpump : Manualen säger så här: 1. Kommer med en årig garanti (år garanti på den keramiska axeltätningen ) som garanterar ett . Ahlsell har ett brett VS-sortiment av installationsrör och delar, inomhusavlopp, ventiler och mätinstrument, ba dusch, wc och möbler, värme, pumpar, montage,.

Axeltätining till Koral poolpump. Så vad skulle du göra om det fanns ett problem med pool pump ? Orsakerna till detta kan vara dåliga axeltätningar , dåliga tätningsmedel, och dåliga rör .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg