fredag 18 juli 2014

Extra smalt badkar

För visst är det härligt med ett badkar ändå, det tillför så mycket till ett. Här hittar du en samling av mindre badkar som passar bra för dig med begränsat utrymme i badrummet. Det här är ett litet och nätt badkar som får plats även i små badrum.


Tack vare den asymmetriska formen på badkaret kan du placera det i outnyttjade hörn. Många av er läsare bor i stan och med det kommer ofta litet badrum.

Ett litet badkar avslutade renoverignen av det lilla badrummet. Det är just sådant här som gör en smart inredning av små utrymmen extra knepigt. Ett runt badkar passar definitivt inte i alla badrum – rummet måste vara. Ett kvadratiskt badkar kan också vara perfekt att bygga in eller sänka ner i ett smalt.


Ett badkar är drömmen för många, sjunk ner bland bubblor eller plaska med ankor, på BAUHAUS hittar du ett stort utbud av badkar från kända varumärken i må. Skaraborg Duo är storebror till vanliga Skaraborg. Här får två personer plats för de där extra my.


Vi håller på att flytta in i ett hus och nu när vi helt plötsligt har mycket mer utrymme och fler badrum än i vår gamla sekelskifteslägenhet.

Jag är på jagt efter ett badkar som skall få plats på ett ganska litet utrymme. Smalt , litet badkar för barn? Ni kan ju förstå hur desperat jag blivit efter ett badkar nu när vi bott i denna.


Inte ens ett extra smalt badkar skulle kunna ställas in där vår lilla . Ett badkar kan betyda mycket i vardagslyxen och tillföra något alldeles extra ! För barnfamiljer är det ett perfekt sätt att uppmana barn till lek samtidigt som de blir . Detta ger lite extra utrymme i ett smalt eller litet badrum. Perfekt vid renomveringar där man tidigare har . Har saknat badkar och att få krypa ner i skummigt varmt vatten och bara koppla av. Kanonbra kvalité, stadig och lätt att flytta. Med lite extra eltejp runt kopplingen.


Njut av ett bad i ditt eget badkar ! Gustavsberg erbjuder flexibla lösningar för alla önskemål. Se här vad vi har för badkar att välja mellan! Så rensar du ogräs – här är superknepen.


Antingen från grunden eller med hjälp av snabba lösningar som nya textilier, bättre belysning eller extra förvaring.

Här ser du när nästa badrumsdag är på ditt. Då kan själva karet ses som botten på en duschkabin, med extra höga kanter. Botten är plan nog för att stå säkert i, till skillnad mot många badkar som har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg