onsdag 9 juli 2014

Hörntoalett ifö

Detta är Ifös egna hemsida där vi samlat bilder, ritningar och annan relevant information om våra produkter. Här hittar du allt du behöver veta om Ifös produkter. Hitta inspiration till ditt nya badrum bland Ifös många serier.


Golvstående toalett m högre sitthöjd. Porslinsböj för toalett m P-lås.

Vägghängd toalett är på modet. En stor del av det som förut var en enda del – en toalettstol, är nu . Duofix – det omfattande installationssystemet med universella och självbärande installationselement i lätt väggkonstruktion för alla sanitära föremål. Allt du behöver veta om vägghängd toalett - vi har ställt frågor till Geberit för att ta reda på vad som krävs för vägghängd toalett i badrum!


Specialmodell med avlopp rakt bakåt. Avstånd golv-centrum avlopp 1mm. WC-stol med hel cisternkåpa för.

Tyvärr kan man då inte välja vilket handfat eller vilken toalett som helst. Gustavsberg hjälper dig att hitta alla delar som behövs för ditt badrum. Ifö har flera modeller som sparar plats. Det är ju inte så kul att. Vi hjälper dig att hitta rätt vägghängd toalett geberit Toalettstol och göra ett billigt.


Köp din nya toalettstol på K-rauta. Vi har ett stort urval av toaletter från pålitliga varumärken såsom Hafa, Ifö och Svedbergs till smidig hemleverans. Ifö , Sign, Spolknapp, vandalsäker, komplett, vit. För WC Aniara och Trevi B. Jag har idag vägghängd toalett med cistern på utsidan. Annars så finns det ju vita stosar för WC, så du behöver ju inte ha ett grått synligt rör.


IFÖ har en fixtur för detta, men den är hela 166mm djup, men det andra enligt. Detta känns som att vara för en toalett med inbyggd cistern. Tillsammans hade vi tidigare under våren dragit i några trådar för att få tillgång till porslinet inne på gamla Kockumsområdet och nu fick vi nöjet . Hvis det begynder at løbe, er det tid til at skifte pakning - se.

Vi har toalettstolar för ditt nya badrum till online-priser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg