tisdag 15 juli 2014

Komvux uppsala distans

Kurser och utbildningar, svenska för invandrare, SFI, samhällsorientering och lärvux. En prövning innebär att du själv läser in kursen och tenterar. Prövningar omfattar hela kurser enligt de nationella kursplanerna. Du har rätt att pröva vid alla . Du kan välja att läsa helt på distans eller komplettera kursen med handledning .

Uppsala kommun ansöker du till våra utbildningar via Navet utbildning senast angivet sista ansökningsdag. Vård- och omsorgsutbildningen Uppsala är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta som undersköterska, skötare inom psykiatrin eller boendestödjare. Plugga med personlig lärare var, när och hur du vill - i mobil, läsplatta eller dator. Följ ansökningsprocessen under min sida på kommunens webbplats.


När du blir antagen får du en kallelse från oss på . Detta trots att eleverna ofta har valt att studera på distans för att de. Plugga svenska och hitta det som passar just dig.

Pluggar på distans under sin mammaledighet för komplettera sina gymnasiebetyg. Information om cookiesanvändning på Uppsala universitets webbplats. Har du gymnasieexamen eller studiebevis från gymnasiet får du börja på komvux även om du är under år.


KomVux består av både grundläggande (som motsvarar grundskolan) och gymnasial vuxenutbildning. Inom KomVux erbjuder vi distans -studier via Hermods. Utbildning, Utbildningstyp, Ort. Många kurser går att läsa på distans.


Gästkort kan endast köpas av studenter som inte studerar i Uppsala. Komvux på Folkuniversitetet. Läs mer om hur du studerar på distans. Alla YH- utbildningar kostnadsfria och berättigar till studiemedel från CSN. Biologi vänder sig i första hand till dig som har en . Letar du efter en spanskakurs i Uppsala ? Kurser för nybörjare och för dig som läst en kurs tidigare.


Ta vara på ditt intresse och hitta en spanskakurs i Uppsala ! Den oktober är du välkommen till en dag som bjuder på historia och spaningar in i framtiden.

Lyssna på inspirerande föreläsare och . På Medlearn erbjuder vi tre utbildningsformer till yrken inom vård och omsorg. Arbetsmarknadsutbildning, gymnasial vuxenutbildning ( komvux ) och . Genom att studera på distans kan du själv planera dina studier och exempelvis kombinera dem med deltidsarbete. Du väljer själv din studietakt och vilka kurser.


Gör som Anna studera på distans , skriv tentorna på hemmaplan! Anna Johansson, Kinna, är en av dem som läser på distans och klarar av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg