torsdag 3 juli 2014

Gamla ventilgaller

Ett stort utbud av klassiska ventiler till gamla hus och lägenheter. Här hittar du alla ventiler, ventilgaller , till- och frånluftsventiler och allt sånt du kan tänka dig. Galler, gjutjärnsventiler, rosettventiler med stos för att ventilera hus. Passande för både gamla och nya hus.


Välkommen in till vårt stora sortiment av ventiler till gamla hus! Alla gjutjärnsventiler är gjutna i sandform efter gamla förlagor.

Ett ventilgaller är en vikig del både när det gäller design och funktion. Ventilgaller - Gjutjärn no. Därför har BAUHAUS ett stort utbud av galler i många olika former, färger och ma.


Bland våra ventiler hittar . Kompletteras med kedja eller snöre. Yttermått ram 1x 1mm. Mått fastsättningsram 150 . Du kan enkelt filtrera fram den ventil du behöver i filtreringsfunktionen ovan.


Vänligen kontakta oss om du inte hittar din ventil hos oss.

Du som renoverar gamla hus, du har väl inte missat att vi har Kulturbeslag på lager. Blockventil rund 1mm, med ventil, galler och rör - vid enklare ventilation. Förlängningstrumma för ventil.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Täck dina ventilationsöppningar med ett snyggt ventilgaller från oss. Jul Vi ska sätta på ett nytt ventilgaller och det gamla nätet ska bort. Isoleraren har tillverkat en schablon för att kunna ta upp hålet. Trapphus med värmekolonn i Gamla riksarkivet på Riddar holmen i. Pris, Antal, Varutyp, Län, Ålder, Beskrivning.


Ta bort de gamla ventilerna och montera en ny MMA- ventil. Anslutningsdimensioner och mått stämmer direkt. Fresh ventiler för vägg (väggventiler) och ventilgaller med eller utan bullerdämpning används i bostäder för tyst, ren och komfortabel friskluft.


Renovering, byte av gamla ventiler VSR-1N. Den gamla sanningen om att ”all business is local” gäller i högsta grad även inom bygghandeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg