onsdag 23 juli 2014

Intra vask sæbedispenser

Drop den grimme engangsdispenser og monter selv en fast sæbedispenser i din køkkenvask. Der findes specielt tilpasset udstyr som skærebræt i glas og i træ, skyllekurv i rustfrit stål og plast, og derudover sæbedispenser og løft-op-ventil. Vask for nedfældning, under- og planlimning. Leveres med løftopventil i den store vask og manuel strainer i den lille. Ny sæbeautomat til køkkenvask.


Millinox sæbedispenser mxs1m.

Se vores udvalg af tilbehør til køkkenvaske fra Intra. Universal sæbepumpe inkl. Anvendes til både håndsæbe og opvaskemiddel.


Påfyldning direkte oppefra uden . Sæbedispenser til stålvask - krom. Men en sæbedispenser monteret i bordpladen eller direkte i vasken har du altid sæben lige ved hånden og du kan nemt. En køkkenvask der koster lidt mindre uden at det er sket på bekostning af . Intra Astrainer til enkelt vask.


Geberit køkkenvandlås til vaske 40mm - 1½ med slangestuds.

Nivito sæbedispenser rund sort mat lakeret rustfrit stål. Se HTH GOs vaske og armaturer til køkkenet. Find din nye køkkenvask i flere. Afløb til højre eller venstre.


Hvis du har opvaskemaskine, har du måske ikke brug for en vask med. Alle Kviks vaske leveres med afl øbssæt samt vandlås! Secher køkkenvask granitvask AE 3B.


Dobbelt bagudrettet afløb med drejeventil fra vask. Bemærk, både tegning og skitse viser vasken med hanehuller. Denne model fås også med sæbedispenser.


De stramme linjer og de afrundede hjørner giver et moderne med harmonisk udtryk. Køkkenvask huls model med afløbsbakke, strainer og hanehul. En klassisk vask i god kvalitet til billige penge.


Ifö Concert sæbedispenser DD i Krom. Vandlås, sæbedispenser og skyllekurv i sort plast er inkl. Danmarks bedste tilbu find den rigtige intra vask pris, samt masser af.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg