måndag 8 augusti 2016

Duschblandare 150 mm

Handla enkelt och smidigt med . Vreden har tydliga knappar som gör att man kan . På BAUHAUS hittar du duschblandare för CC 150. Installationsanvisningar Installationsanvisningar Installationsanvisningar. Levereras utan duschanordning.

SMARTMIX DUSCHBLANDARE 150CC. BROGRUND är en serie duschar med olika funktioner. Det här förkromade varianten har en duschblandare. Kar-och duschblandare i krom med klassiska vred.


Klassisk kar-och duschblandare i krom. Hafa Smartmix duschblandare med termostat och skållningsspärr. Säkerhetsblandare för dusch i ny design.


Avståndet kan variera mellan 1till 1mm, 1mm är vanligast i Sverige.

Men blandare med 1mm , som är europastandar kommer allt . Keramisk avstängning Eco stopp Med typgodkända backventiler Duschansl. Stång och 1mm duschhuvud. Duschblandare Funkis med kryssgrepp. Mora Rexx är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus.


Det vanligaste är c-c 150mm mellan rören och där av är de flesta blandare anpassade för. Av blandare från NORO medföljer detta på Frost duschblandare. Utomlands är c-c 1mm standard.


I Sverige används både den och 1mm. Täckkappor och excenterkopplingar. Duschslang (cm) mellan blandare och duschsystem. Blandare till bubbelbad och duschkabiner. Förstärkt duschslang till handdusch, 1cm . Hafa Hampton duschblandare i krom med retrodesignad stil inklusive duschslang och handtag.


Produkten har utgått ur vårt sortiment. Tekniska Data Grundfärg Nominell .

Centrumavstånd: 1mm Antal grepp: Tvåhandsgrepp Ytbehandling: Borstad Monteringsmetod: Vägg Termostatisk: Ja Beröringsfri: Nej Med omkoppling: Nej . Kakel, 150x1mm , enligt färgsättningsförslag hos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg