tisdag 30 augusti 2016

Vaakumpump 12v

Mesilasema toitepiima vaakumpump , toide 12V , võimsus W. Kohvri mõõtmed 280x2mm, kõrgus 1mm, kaasas on kanderihm õlale riputamiseks. Kas on äkki kellelgi pakkuda 12v piduri vaakumpumpa? Find great deals on eBay for 12V Vacuum Pump in Vacuum Pumps. Kahjuks pole varuosa Pump, pidurisüsteem MAZDA 6III Hatchback (GD) 2.

V 4WD KW jaoks hetkel saadaval. Töötame selle nimel, et see peagi jälle . Puldist avades annab korraks 12V impulsi 11) mass 12) massi suhtes on umbes oomine takistus. Tallinna kauplus suletud alates 31.


Nippel- vaakumpump Series 12V DC 8. Kontaktide arv: Pinge: 12V. Hoiatus: Viimane toode laos.

Hind sisaldab käibemaksu. Kvaliteet: kõrge kvaliteet. Vaakumõhk: -06-Pa. Aku vaakumpump Makita DVP180Z.


UUS) Sobib näiteks auto soojendusradiaatorile ringluspumbaks, . Pump on varustatud kaabli ja pistikuga ( 12V ) ning nad on kohe kasutamiseks valmis. Transitil on vaakumpump koos generaatoriga,seoses sellega ei saa. Kuna 12v kompressori elektroonikaplokk on sisuliselt inverteri . Soodushind kehtib e-poes registreeritud kasutajatele. Terastross 2mm TK vaakumpump meestele kodus.


Termokapp Mobicool 26L 12V. Veini vaakumpump internetist hea hinnaga: kiire tarne, lai valik, kvaliteetsed toote soodne hind. Lihtsad ja turvalised ostud ühes kohas!


Onroad täisautomaatne nutilaadija 2Ah - 120Ah akudele. Laadija sobib kõikidele 6V ja 12V plii-happeakude, GEL ja AGM akude laadimiseks. K: Bkeskluku vaakumpump.

Kust võiks leida soovitavalt 24V (aga kõlbab häda pärast ka 12V ) elektrilise vaakumpumba pidurivõimu käitamiseks? Kõlbab nii viide mõnele .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg