måndag 29 augusti 2016

Byta glas ipad 2 pris

Reparation och Displaybyte görs på 1- timmar till otroliga priser ! Pad till förmånligt pris ! Hos oss hittar du det du behöver för att reparera din iPad. ElectroMobil byter glas på din Ipad på mindre än timme! Alternativ för flera modeller.

Utan att tumma på kvalitet ser vi alltid till att ge dig marknadens bästa pris. Hos Chip n Play på Backaplan i Göteborg kan du få hjälp att laga din iPad. Vi har alltid garanti på reparationer och ett fast pris ! Vi kan hjälpa dig med byte av glas, skärmbyte och reparation av laddkontakt, batteri mm.


Välj din modell nedan för att se. Hej, tyvärr åkte skolans Ipad i backen och den måste lagas. Någon som kan tipsa om ett bra ställe att lämna in den på, då det är sura och dyra .

Vi ger alltid garanti på vårt arbete och vill. Välkomna på drop in eller skicka in din telefon till oss. Pris : ungefär som övriga.


Vi tycker inte att det ska kosta mer än nödvändigt att byta glas på en Ipad. Därför har vi mycket förmånliga priser på våra tjänster. Den första instinkten är oftast att.


Besök vår hemsida för mer info samt priser. Vi lagar det till fast pris ! Har du en skadad skärm, ett krossat glas , en blinkande display eller fuktskada så hjälper vi dig. Kom ihåg att ringa in till oss för att försäkra dig om att din reservdel finns i lager eller ifall du inte hittar din enhet i listan. Fasta priser – du slipper obehagliga överraskningar. Kontakta oss för priser och om du inte hittar din modell!


Se öppettider för eventuellt avvikande öppettider, t. BYTA GLAS IPHONE 6S STOCKHOLM A chevron pointing towards right BYTA GLAS IPHONE 6S GÖTEBORG A chevron pointing towards right . När du handlar hos oss får du tillgång till bra produkter av hög kvalité, oavsett om du behöver byta ut flexkabel för volym- och strömknapp eller WiFi. Snabb lagning av våra mobiler, trevlig personal och konkurrensmässiga priser !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg