tisdag 15 juli 2014

Rengöring av toalett med bikarbonat

Det finns inget du inte kan göra rent med bikarbonat. Bikarbonat klarar allt – till och med en riktigt smutsig toalett. Att rengöra saker som diskbänk, handfat och spis kräver ofta någon form av.


Vanlig ättiksprit man kan köpa i vilken matbutik som helst, likaså bikarbonat. Däremot saker som handfat, toalett , avlopp, diskbänk, spis, kyl och möjligtvis . Många drar djupa suckar så fort de tänker på att rengöra toaletten och förknippar detta med något som tar ti som är äckligt och som dessutom aldrig blir riktigt .

Det är väl värt att köpa hem bikarbonat i storpack för billig, enkel och effektiv . Vi är många som frågar oss vilka rengöringsmedel som egentligen är bäst. Affären är en djungel full rengöringsmedel att avkalka toaletten , . Men det är inte bara köket du kan rengöra med bikarbonat. Toalett och kakel gör du lätt rent med en fuktig trasa och bikarbonat.


Badkar och handfat bör först . Har försökta med olika wc- rengöringsmedel men får det inte rent. Häll Coca Cola i toaletten , låt verka ca minuter och rengör med.

Kan användas vid rengöring av mattor: Tag dl till ca liter ljummet vatten . Så här städar du toaletten med hjälp av ättika och bikarbonat. Om ditt rengöringsmedel inte är tillräckligt starkt kan du tillsätta bikarbonat. Det hjälper till med att lossna till och med den värsta smutsen.


Städa med såpa, citron, ättika, salt och bikarbonat. Häll en halv deciliter citronsyra i toaletten och låt verka i minuter, spola sedan. Rengöring av bänkar, bord och ytor. Microfibertrasor suger upp damm och fett utan rengöringsmedel. Häll dl bikarbonat i toaletten och vänta en stund.


Hett vatten i stolen, blanda citronsyra och bikarbonat och häll i. Toaletten är ett område i hemmet som kräver regelbunden rengöring , eftersom rester och enzymer snabbt samlas på toaletten ytan , vilket ointressant . Märtha: Hur kan man lätt rengöra silver? Marlene Eriksson: Man gör en pasta på bikarbonat , potatismjöl och vatten så det blir som en pasta. Har problem med småkusar på toaletten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg