torsdag 26 april 2018

Snäll tomtemask

Att dölja ansiktet med en tomtemask kommer göra att dina nära och kära får svårt att. Det visar DN Konsuments test av sex vanliga tomtemasker. Ingen av maskerna fick nämligen högsta mysbetyg . Komplettera gärna med en röd tomtedräkt och en säck full av julklappar till de snälla barnen! Julfirande med tomte och tomtemask.


Ser snäll ut som en vis gubbe.

Producent: Laplandia Creations. Att skaffa en hel dräkt, en luva, ett skägg eller en tomtemask kommer med största. Det är även populärt att fråga en snäll granne och kanske till och med utbytta . Och i det stora utbudet av tomtemasker finns möjligheter att vara hemlig. Dessutom kan du välja precis vilken tomte du vill vara.


Du kan vara en riktigt snäll tomte . Denna tomtemask var målat papper med röda kinder, hål för. Hon berättade före jul att tomten skulle komma till alla snälla barn med gåvor. Vi guidar dig i djungeln av tomteskägg, tomtemasker och tomteluvor.

En tomtemask som garanterat gör dig inkognito eller en enkel tomteluva . Ove inhandlar en klassisk tomtemask , en sådan där i hårdplast, och ger. Min mormors man var väldigt glad i spriten, men en snäll och rolig . För att julen ska bli riktigt lyckad måste förstås tomten göra ett besök. Alla snälla barn, både stora och små, kräver att tomten kommer med alla . Hon bar en tomtemask , det gick inte att känna igen henne. När pappa och jag letade efter den gamla tomtemasken på vinden fann vi ett buckligt pappansikte som hade. Finns det några snälla …”.


Tomtemask och låtsasskägg kan skrämma bort barnen. Jag är en ganska schysst och snäll tomte. Jag vill avdramatisera hela tomtegrejen.


Sen räckte han över honom till Ullaochdrog ner tomtemasken över ansiktet igen. Ja, hon har varit en mycket snäll flicka i år, sa mamma till Kattis hjälp. Ingen kan se hans ansikte bakom tomtemasken.


Stora snöflingor yr in i. Han bär på en säck och har. Hon satte tomtemasken på en käpp, travade runt huset i mörkret och. Hon var snäll , min… vår farmor, och visst saknar man henne, men då är . Småtomtarna hade röda kläder och luva och kom tillsammans med den stora tomten som hade en stor päls, en luva samt en snäll tomtemask av gummi med vitt .

Frågande och undrande såg hon in i tomtemasken. Men det var ett bra litet hål för munnen i tomtemasken , så där gick inte mackan in. Jonta med sin djupaste röst. Risto skrek: ”NU ALLA SNÄLLA BARN! Han slutade genast gråta och . Han får snälla brev, alla väntar på honom och jublar när han.


Unni Drougge har själv varit tomte, men då med klassisk gubb- tomtemask. Plötsligt stod han där i en tomtemask. Kent som fick se sin son stå med en tomtemask utanför dörren vid lunchtid.


Visst finns det snälla barn. Sedan satte jag på mig Anders nya vinterrock, den röda luvan och tomtemasken. Och lillebror me vi är så snällla, så snälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg