fredag 1 april 2016

Isbollar form

Ladda kulan med färska bär, mynta eller en citronskiva och gör härliga isbollar till drinken, saftkannan eller bålen. Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Praktisk set om fyra isformar som låter dig tillverka sfäriska isbitar till drickat.


För lite extra piff kan du fylla bollarna med lite bär och kryddor innan du toppar av . Gör fina, runda isbollar att kyla drycken med i dessa isformar från Prepara. Sortera efter: Expressleverans.

Vi har även isformar i form av shotglas, så att du kan servera dina shots eller snaps direkt ur isglaset. Isformar för att göra stora fina isbollar till att kyla drycken. Isbollar Cocktail 4-pack.


Testa att lägga i blad utav mynta, eller bär och frukt som smaksättning av iskloten. Stora isbollar är perfekt att ha hemma i frysen. Ladda klotet med bara vatten eller dekorera med till exempel färska bär, mynta eller citronskiva.


Jul Prylar är roligt, grymma kvalitetsprylar som gör fascinerande saker är ännu roligare. Som den här maskinen som helt magiskt gör runda . Visst vore det lite roligare att ha en annorlunda form på isbitarna?

De tärningsformade tråkmånsarnas tid är förbi. Unna dig den här formen som gjuter vattnet till . Isbitar är historia, nu är det isbollar som gäller! Glöm de tråkiga fyrkantiga isbitarna. Denna form gör 3st isbollar åt gången, ett perfekta . Välj runda, läckra isbollar istället för iskuber för att göra drinken extra tjusig!


Silikonformen ger st isbitar. Hitta fler isformar på Bluebox. Gör stora, smaktsatta isbollar med Jumbo Ice Ball Maker från Prepara! Perfekt till whiskyglaset!


Det är bevisat att runda is varar längre. Fyll med frukt, bär, saft. När du vill kyla utan att få vätskan i glaset. Stor is som håller kylan längre.


Allmänt:Gör roliga och svalkande isbollar till din drink eller bål. Tillsätt lite saft till bollarna och få fruktbitar. Efter att du fryst dem är de klara för din dryck.


Frys in juice, blommor, blad och frukt i bollerna. Vad vore drinken i solen utan.

En form för isbitar som på något vis är täckt med lock är därför att föredra. Ibland vill man absolut inte . Isform Boll, 2-pack - En isform i form av en boll som får dina drinkar att se extra lyxiga ut. Ladda isbollen med det du föredrar, exempelvis färska bär, mynta eller.


Stoppa i valfri frukt eller bär och fyll med vatten så har du stora lyxiga isbollar som räcker länge i solvärmen. Mini Bluetooth högtalare Svampen (Rosa). Mugg i form av kameraobjektiv.


Enkel mobiltelefon för äldre och funktionsnedsatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg