måndag 4 april 2016

Sugslang jula

För anslutning till vattenpumpar m. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Transparent och mycket flexibel spånsugsslang av polyuretan. Dimension anger invändig diameter.


Välkommen till Jula och prisvärt gör-det-själv!

Rejäl sugslang av spiralarmerad PVC. Komplett med mässingskopplingar och backventil. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Adaptern är konisk från till 1. Kapa av adaptern till önskad diameter. Vi har prylar för både små och stora projekt.


Din sökning gav ingen träff. Flexibel och halogenfri flexslang för infällnad i vägg eller ingjutning.

Av genomskinlig PVC-plast. Klämringskoppling i högsta kvalitet för PEM- slang. Behöver du kopplingar eller slang till ditt byggprojekt?


Vi på K-rauta erbjuder PEM- slang , VVS-tillbehör, kopparrör och kopplingar, mässingskopplingar och . Jämför priser och läs recensioner på Dammsugartillbehör. Slangar för vattenpumpar - Jula. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar.


Hydroscand har marknadens bredaste sortiment av slang och kopplingar inom både hydraulik och industri. Ett 50-tal butiker i Sverige. Produkttyp: Vulco Flex- slang.


MENHittar för det första ingen slang som passar, men n. Blästerpistol för tryckluft med sugslang för blästermedel. Föravskiljaren är avsedd att användas för att suga upp jor sågspån, san grovt damm, smuts och aska. Lite högre effekt, längre slang , veckfilter ingår samt fjärrkontroll.


Avloppsslang för att förlänga befintlig slang till tvätt- eller diskmaskin. Idag hittade jag en sugslang på Jula men tror ni att jag fick ner den i hålet, nej givetvis är hålet i huven 32mm och slang rackaren med ventilen .

Hos oss finner ni ett brett utbud av olika dammsugare, robotdammsugare och dammsugarpåsar. Jag åkte iväg till Jula och köpte mig m slang till spånsug, kopplade den till min grovdamsuggare och testade att suga genom pellets.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg