torsdag 7 april 2016

Brandslanghaspel gebruiksaanwijzing

Brandblussershop aanduidingslabel brandslanghaspel en gebruiksaanwijzing geeft met een aanduidingslabel aan waar uw brandslanghaspel (s) hangen en . Brandslanghaspel is een geschikt blusmiddel voor beginnende branden in klasse A (vaste stoffen). Hoe zit het met plaatsing, gebruik en onderhoud? In veel gebouwen als scholen, kantoren en bedrijven zijn brandslanghaspels verplicht aanwezig. Legionellapreventiebrandslanghaspels.


De juiste lengte heeft,.

Instructiekaart afrollen en oprollen brandslanghaspel. Afrollen brandslanghaspel. Deze controle van de brandslanghaspels is vastgelegd in de NEN 671-3. Water zorgt voor temperatuurverlaging en dooft daardoor de brand.


De temperatuur wordt namelijk weggenomen uit de branddriehoek. In elk bouwwerk, bestaand en nieuwbouw komt men brandslanghaspels tegen, in de oudere. Is de gebruiksaanwijzing aanwezig en goed leesbaar. De RH Brandbeveiliging B.

Daarom onderhouden wij de brandslanghaspels volgens de NEN-EN 671-3. Deze NEN-EN 671-verplicht dat het onderhoud aan brandslanghaspels ten. Een brandslanghaspel is uitsluitend bedoeld voor het blussen van brand. Raadpleeg bij gebruik voor andere doeleinden Waterwerkblad WB 3. Op deze ID Pictogram bordjes staat omschreven voor welk . Het regelmatig onderhoud van kleine blusmiddelen en brandslanghaspels is niet.


Een groen werkhaspel is hetzelfde als een normale brandslanghaspel , alleen zijn kleurtje is anders. Hij heeft dezelfde wateropbrengst als een . Pictogram gebruiksaanwijzing om bij een CObrandblusser te hangen. Hierop staat omschreven waarvoor de CObrandblusser gebruikt kan worden en . Onderhoud en keuring van brandslanghaspels roept vaak vragen op. De gebruiksaanwijzing moet duidelijk en goed leesbaar zijn. Vrij en toegankelijk, zichtbaar en met de gebruiksaanwijzing aan de.


Jaarlijks onderhoud aan een brandslanghaspel door een REOB-monteur. Brandblusmiddelen, zoals brandblussers en brandslanghaspels , hebben regelmatig onderhoud nodig. Gebruiksaanwijzing kleine blusmiddelen.


Dit geldt voor zowel brandslanghaspels en brandblussers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg