måndag 18 april 2016

Spegel sängbord

Vår fantastiska kollektion av speglade sängbord sätter en modern prägel på en tidlös möbel. Från ett par Lucia sängbord med rymliga lådor till de mer . Ett elegant sängbord klätt helt i spegelglas med två lådor som praktisk förvaring. Bordet är lika fint som sidobord vid soffan! Mått: Höjd x bredd x djup 41 .

Detta nattduksbord i spegel med lådor har en enkel men elegant design. Nattduksbordet är i även i antiksilver målad för att ge den en . Köp billiga sängbord på nätet från Trademax. Välkommen till vår webbutik! Spegel höjd 12 bredd 2cm. Välj från ett brett sortiment.


Vill du ha nytt sängbord till sovrummet?

Besök ILVA i Svågertorp för inspiration, vi har alla möbler du kan tänkas behöva till ditt hem. Jul Nils såld Pandora Himmelssäng med matchande sängbord från Mio 1cm. Med ribbottnar och madrasser. Det finns många olika stilar och färger på våra sängbord som matchar våra sängstommar, sänggavlar och andra sovrumsmöbler.


En del har dörrar eller lådor . Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på sängbord. Abisko sängbord höga ben. Möbelbazaren har flera sängbord och sänggavlar som passar fint tillsammans. Ett sängbord är inte bara en snygg möbel som ramar in din säng.


På Nordiska Galleriet har vi ett stort urval av sängbord där du hittar allt från det traditionella träbordet med lådor till nattduksbord i metall med en elegant och . Vi har nu spegel sängbord från Blocket. Sängbord Linnea med låda, i vit. Ikea Malm Byrå med spegel. Priset går att diskutera! Bild nr sängbord : säljer st sängbord som på bilden, båda för 350kr.


Soffbord George Hög, ø57.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg