onsdag 27 april 2016

Vattenavledning från stuprör

Hur leder man bort vatten från husgrunden med stuprör och hängrännor? Men om problemen med vattenavledningen inte är så stora, går det att köpa till . Jag har haft ett temporärt kort rör (avloppsrör på typ 100mm) med en graders bör som jag lett bort vatten från mitt stuprör på garaget med. Ansluta stuprör till dagvatten - vad behöver jag?


Leda bort vatten från stuprör ? Vattenavledning snygg lösning?

Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Ränndalsplattor används för avledning av vatten, t ex från stuprör via trottoaren till rännstenen. Ränndalen som ingår i system Munksten är mjukt skålad och . Varför är det så viktigt med vattenavledning ? Det ser ut på ett ungefär som ett mjukare stuprör som då vattnet strömmar rullas ut och när flödet sedan avtar . För temporär vattenavledning. Med denna slang från Innovexa kan du nå hela meter från huset.


Slangen är platt och kan kapas i valfri längd.

Montering av vattenavledning och renstrattar. Byggmax tipsar, montera vattenavrinning. Vackert, tåligt och varaktigt.


Vi visar i tre delar hur du sätter rännkrokar, monterar stuprör och hängrännor. Vi hjälper dig förstå hur ett vattenavrinningssystem fungerar och vilka delar som du. Stuprör mm från Wijo är tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det . Led bort vattnet från husgrunden och undvik onödig fukt genom att koppla på denna regnvattenspridare till ditt stuprör. MM VÄGGFÄSTE FÖR STUPRÖR.


MM X 1M MELLANSTYCKE STUPRÖR. Exempel på bra vattenavledning från hus. Ett annat exempel på vattenavledning. Utkastare Tät skålad vattenavledare utförs ex.


Använd en tät och skålad vattenavledare till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg