onsdag 13 april 2016

Ridgid röravskärare

Utför ergonomiskt konsistenta, exakta och rena kapningar snabbare än med en bågfil. Våra hållbara röravskärare skär av rör snabbt, rent och konsekvent till och med när det inte går att göra en hel sväng. Här hittar du automatisk eller manuell röravskärare.


Vi säljer inkludera röravskärare frän Ridgid och KS Tools. Se vårt breda utbud av röravskärare. För koppar- och mässingrör.

Trissor till Ridgid röravskärare. Passar även gamla nr 3 40. Nr S har utskruvbar hävarm. Röravskärare för kapning av stålrör.


Nr 1L har en konstant längd även i . För skärning av rostfritt stålrör i 3-mm. Ridgid 65S Rostfri röravskärareRidgid 65S är en röravskärare , 6-35mm, med snabbinställd konstruktion för rostfritt stål. Profilerad ram för enkel inriktning.

Med X-CEL kula grepp för . Produktnamn, Ridgid 150L. Mini röravskärare , för . Se alla produkter från Ridgid. Snabba frakter i hela norden! Vi har supersnabba leveranser över hela Sverige. Fri frakt på beställningar över . VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med . Avsedd för hård och mjuk koppar, aluminium, mässing och flerlagerrör.


RIDGID röravskärare för - mm kopparrör. Ger ett rent, snabbt och rakt snitt på plaströr. Kan användas till tunnväggiga PVC, PP och PE rör av två standardstorlekar: 32 . Stabil konstruktion för mycket stora påkänningar och exakta snitt med resp. Extremt snabbt och kraftbesparande arbete tack vare kullagrade . Speciellt avsedd för rostfria rör över 5mm i godstjocklek. Logga in eller ansök om användarkonto för att se priser.


Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg