måndag 25 april 2016

Plaströr svetsning

Alla Pe- rör vi levererar och rördelar, tillverkas självklart av rör. Välkommen till Verktygsladan i Karlsborg, när du behöver ett bättre verktyg. Vi säljer verktyg som används av hantverkare över hela världen, de är tillverkade för. REMS – Innovativ tillverkare av maskiner och verktyg för rörbearbetning. Maskiner för stumsvetsning finns i olika typer och fabrikat.


Vanligen är respektive maskin anpassad för svetsning av rör inom ett specificerat dimensionsområde.

Rör av hög kvalitet med särskilda egenskaper konstruerade för ett specifikt. Se också till så att muff och rör har samma temperatur innan svetsning. Svetsning får endast ske.


Du får praktiska och tydliga verktyg som hjälper dig att förstå och följa gällande krav. Här förevisar vi hur en svetsning går till med SP110-B. Denna metoden är användbar bl a inom pharma. Brämhults Plastteknik är specialister på svetsning av plaströr till företag inom ventilation och kyla. Kontakta oss för mer information.


Vi arbetar med svetsning av olika typer av plaströr till kyla och ventilation till ex.

Se ett urval av projektbilder här. På Mekia bygger och svetsar vi även plaströr eller PE- rör som det heter. Vi har även maskin för att svetsa elektromuffar. Ett prov per rör utfördes.


Då Hallingplast- och Uponor-svetsarna bestod av två delar av samma rör användes en bit per svets. Stumsvetsning är en metod för att sammanfoga plaströr av polyeten. Metoden går ut på att rörändarnas värms till 230°C så att de smälter. Karta och vägbeskrivning. Elektrosvetsning av PE- rör dn ≤ 315mm.


Tilläggskurs för svetsning av gasrör erbjuds i samarbete med Energigas Sverige. Förutom att vi håller våra. Vi erbjuder komplett utbildning för alla som arbetar med plaströr. PE-svetsare träffar på i verkligheten samt korrekt svetsning i fält.


Handla svets och lödning hos Swedol AB - Hög kvalitet till proffs och trygga leveranser med senaste och säkraste betalningslösningarna. MMA- svetsning som betydligt intensivare än. Dec Maskinen är liksidig vilket gör att svetsning är möjligt från båda hållen och.


Detta är kursen som ger dig utmärkta kunskaper i svetsning av PE- rör för VA- ändamål. GPA är Skandinaviens ledande leverantör av rör , rörsystem och .

För svetsning av el-svetsmuffar för PE- rör och PP- rör. Oct För ledningar med krav på kompetenssvets ökas tiden med. För rostfria rör vid svetsning med skyddsgas, tillämpas tider för tubrör med ett .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg