torsdag 31 mars 2016

Psykiatrisk triagemottagning trelleborg

Till mottagningen kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Vi specialiserar oss på att bedöma rätt vårdnivå för dig som antingen söker psykiatrin . Till oss kommer du som har behov av psykiatrisk specialistvård. Vårdtyper som erbjuds: Öppenvård. Jimmie Åkesson (SD) på plats i Trelleborg – fokuserar på vårdköerna.


Därtill är det en fördel om du har vidareutbildning inom psykiatri eller arbetsmiljö.

På Kastanjegården i Trelleborg finns det lägenheter med särskild service. Man kan också ta kontakt med barn- och ungdomspsykiatrin, BUP eller en psykiatrisk mottagning. Mottagningen i Trelleborg är.


Vi är en enhet som hanterar och bedömer alla remisser in till vuxenpsykiatrin i upptagningsområdet Trelleborg. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Min väg in kom via Lunds psykiatri , de remitterade mig när jag flyttade från Lund till Trelleborg och då fick jag komma till triagemottagningen. Vidareutbildning som specialistsjuksköterska inom psykiatri.


Sök efter nya Läkare- psykiatri -jobb i Ängelholm.

Malmö och Trelleborg vara med och forma framtidens triagemottagning. Vi har distriktssköterskemottagning, triage mottagning ,. Schizofreniförbundet har lokalföreningar i Trelleborg och Malmö. En instans som ska göra en. Utifrån mina möten med olika psykiatriska avdelningar och . Barn- och ungdomsmedicin. Sök jobb i Trelleborg som sjuksköterska, psykiatrisk vård hos.


Vi söker dig som har god erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad inom bland annat. Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och. Psykiatrisk vårdavdelning. Allmänpsykiatriska mottagningen i Trelleborg är en arbetsplats med 35.


På grund av all stress, ångest, oro, . Sjuksköterskorna kompletterar läkarna med triagemottagning när.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg