tisdag 1 mars 2016

Industritekniska programmet

Det betyder att du under dessa veckor kommer jobba på en arbetsplats inom ditt . Efter examen från programmet ska eleverna ha de kunskaper som behövs för att arbeta inom områden som . Industritekniska programmet är ett yrkesprogram. Han älskar att fiska och drömjobbet är CAM- beredare. Då är ITU helt rätt program för dig.


På industritekniska programmet får du en utbildning som ger goda jobbchanser direkt efter gymnasiet.

Programmet är yrkesförberedande, men väljer du att läsa . Filmer om gymnasieskolan: - de programmen - introduktionsprogrammen - vägledning inför. Gillar du att arbeta praktiskt men också tekniskt? Har du kreativa idéer och vill du lära dig att producera med avancerade maskiner ? Vill du arbeta och skapa i metall ? Samt att hantera avancerade.


Du får lära dig hantera de tekniska . May Inriktning, driftsäkerhet och underhåll - INDRIOL bedrivs som lärlingsutbildning. På programmet lär du dig att använda industriell teknik och att delta i produktion.

Utbildningen förbereder dig för arbete inom teknikindustrin. Du läser industritekniska kurser, både praktiskt och teoretiskt, inom CNC-teknik, CAD- teknik, . Det ger en bra grund att stå på och ger dig många möjligheter att kunna gå vidare ut i . Här får du alla kunskaper du behöver för att kunna börja jobba på ett teknikföretag eller studier på högre nivå. På Vadsbogymnasiet erbjuder vi följande . Arbetsuppgifter kan vara att svarva, fräsa i manuella maskiner, köra i . Det innebär att du får lära diginstallera nya produkter i CNC-maskiner, kontrolleraoch . Om du vill jobba i en bransch som utvecklas snabbt och ställer allt högre kunskapskrav, är det här ditt program.


Du som väljer detta program kommer att arbeta med modern teknik som datorer och avancerade styrsystem varvat med uppgifter som ställer stora krav på . På Spångbergsgymnasiet finns inriktningarna: Svetsteknik. Inriktningen Svetsteknik garanterar olika svetskompetenser som ger dig stora möjligheter till ett jobb . Avskaffa det industritekniska programmet på gymnasiet och gör i stället en ny industriell inriktning på teknikprogrammet. Det föreslår regeringen för att locka fler . På det här programmet får du en bred bas med kunskap inom den industritekniska processen med viktiga områden som kvalitetskontroll, driftsäkerhet och . GTG erbjuder två olika vägar till examen på industritekniska programmet. Vårt klassiska program ger dig fördjupade ämneskunskaper och varierar teoretiska .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg