tisdag 15 mars 2016

Förbränningstoalett lukt

Jag har funderingar på arr skaffa en förbränningstoalett till fritidshuset. Toaletten ska stå inne i duschrummet. Uteplatsen finns i närheten av det.


Cinderella förbränningstoalett som krånglar jul. Förbränningstoalett jun.

Ja, stor vikt har lagts på. Luktar det under förbränningen? Hur mycket ström drar min förbränningstoalett ? De flesta alternativen har haft problem med doft eller snarare lukt , och då inte bara. Flame - förbränningstoalett är utrustad med katalysator som är framtagen för att ta bort lukt. Den lukt som kan uppstå under förbränningen liknar bränd ved.


En elektrisk förbränningstoalett är en toalett där urin, fekalier och toalettpapper ( avfallet) förbränns vid hög temperatur. Tillse bara att utloppet från ventilationsröret.

I fritidshus väljer ibland fastighetsägare att installera en förbränningstoalett eller torr lösning. Jag är mycket glad och nöjd med valet av min Incino förbränningstoalett , känns. Framtidens förbränningstoalett är redan här!


Allt som blir kvar är lite lukt - och bakteriefri aska. Askmängden i förbränningskärlet blir. En förbränningstoalett fungerar som en ugn som värms upp till ca 5C°.


Kvar blir endast lite aska, som är helt fri från bakterier, lukt och . Då kanske en förbränningstoalett kan bli ett alternativ. Den lilla lukt som kan uppstå utomhus under förbränningen påminner om bränd ved. Annars kan katalysatorn sätta igen, vilket kan ge problem med lukt. Askan efter förbränningen är fri från bakterier och lukt. Problemet i Östersjön är att en hel del släpper ut sitt avlopp direkt i vattnet när det inte finns kommunalt . Vi har inte riktigt fått vår förbränningstoalett att fungera.


Ang lukten som uppstår när den förbränner, så kan man säga att det luktar. Vanligtvis känner man ingen lukt alls varken av kiss eller bajs, inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg