onsdag 9 mars 2016

Vägghylla kök

Här är kreativa förslag på öppen förvaring i olika kök. Smarta hyllor, en hylla från Ikea tjänar även som diskställ. Läs också: Renovera kök.


De finns i många olika stilar som är koordinerade med våra övriga möbler. Marbodal Malevik mörk vägghylla. Skapa ett kök i bistrostil .

This Pin was discovered by Vonda Campbell. Vägghylla Hexagon, 3-pack. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Tak och vägghyllor till köket ? Nu kan du hissa ned din kökshylla ur skåpen med el-hiss eller förvara ditt skafferi i ett hörn bakom säkerhetsglas-look. Handla från ett brett sortiment av hyllor på designonline. En hylla hjälper dig att skapa ordning och reda men blir även en fin bas för dina favoritböcker och . Hos oss hittar du vägghyllor , bokhyllor och mycket mer!

String Pocket hylla , vit. HYLLA MODERN 600X150X40MM VIT. Hylla med kanter vit Perfekt i hallen, köket eller sovrummet. Mått Bredd (mm): 6Djup (mm): 1Tjocklek (mm): 40. Målad vägghylla mm 295xmeter.


Finns i målad MDF, vit och kulör. Djup 295mm och tjocklek 19mm, levereras i löpmeter. Köksinredning gör skillnad! I vår värld är kökstillbehör sådant som . En vägghylla passar fint både i köket , sovrummet och badrummet.


En enkelt förvaringsplats för vackra ting. Här hittar du vägghyllor och väggförvaring i olika . Passar lika bra i köket som i barnrummet, sovrummet eller vardagsrummet. Glashållare under hylla - bra idé! Inspirerande bilder på Hylla. FERRO kan användas i hemmets alla rum, till allt från favoritböcker i vardagsrummet till kastruller och stekpannor i köket eller som sängbord i sovrummet.


Vi är en av Nordens största tillverkare av diskbänkar och inredningar i rostfritt stål till ditt kök och har en lång hantverkstradition att tillverka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg