fredag 19 juni 2015

Inspektionslucka vägg

Behöver du en inspektionslucka till badrummet har vi även det. Passar för montering på vägg eller tak. Kan användas i våtutrymmen. Mått lucka : 2x 2mm.


Inspektionslucka som kan monteras i tak eller på vägg och består av dörr samt ram. Samtliga delar är tillverkade av galvaniserad plåt som har pulverlackerats i .

Vid montage i vägg över m över golv, rekommenderas gångjärn. En inspektionslucka är en lucka som monteras på en vägg eller i ett tak för att man ska kunna öppna och kontrollera till exempel spjäll, vvs . Gunnebo Fastening INSPEKTIONSLUCKA STD VIT. Snickarna och rörmokaren är precis klar med vår tillbyggnad som skall bli ett badrum. På en vägg har de lämnat en lucka i en skiva som . Servicelucka för inomhusbruk för väggar och innertak för att komma åt installationer.


Montering: Karmen levereras sammansatt för skruvinfästning i vägg. Brandklassad lucka av stål. För vägg - och takmontering.

Tjocklek vägg eller tak: upp till mm. ENKEL och SÄKER installation utan ram. För LÄTT och SKADEFRI åtkomst i vägg eller tak. Om elledningar är dragna i väggen så kan en inspektionslucka eller inspektionsluckor monteras. För att lättare komma åt dessa ledningar och då väldigt bra att . Praktisk inspektionslucka som kan monteras i tak eller på vägg och består av tre delar: fästbleck, ram samt dörr.


Ej i lager Öppet idag 06. Lucka tillverkad av galvaniserad plåt. Ramen fästs i vägg och tak med klämfästen. Standardluckan består av tre delar: ram, lucka och fästbleck.


Något som annars kan bli väldigt dyrt om man inte har en inspektionslucka. Tänk dig själv om ett rör springer läck bakom en vägg , utan en . Kortlingar: konstruktionsvirke i samma dimension som golvbjälkarna. Luckan låses i ramen med snäpplås.


Demonterbar blindbotten: . Om inga åtgärder vidtas vid infällning av eldosor i en innervägg får väggen en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg