onsdag 24 juni 2015

Duka bord inspiration

Duka för svala sensommarkvällar. En avskalad dukning fylld av inspiration och omtanke i vårens tidiga tecken. En modern dukning med Broste Copenhagen servis Nordic Sea som utmanar.


En bra bordsplacering kan också göra underverk och om du gör egna placeringskort kan det . Plocka egna, köp säsongens vackra eller gör en krans.

Midsommar är den bästa tiden för att dekorera med blommor. Utanför husets väggar finns en hel inspirationsbank med naturliga medel och rekvisita för att komplettera din dukning. Ett av de bästa tipsen är att använda sig av det som finns ute i naturen, plocka in årstiden i hemmet.


Under hösten och vintern kan . Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av . Som bordsdekoration har varje kuvert försetts med textilhjärta smyckat med ett screentryck som . Lägg en duk på en trälåda eller läskback och få ytterligare en nivå att duka på. Ställ färska örter, olja, vinäger, salt och peppar på borden så gästerna kan .

Att placera bestick rätt handlar inte om snobberi – utan ett sätt att enkelt visa gästen hur maten ska ätas. Med många rätter på menyn blir det lätt . KÖPTIPS: Lyxiga bordslöpare hittar ni billigt HÄR. Det som är läckrast om man vill duka lyxigt tycker jag är att använda en . Att Arne Jacobsens tekanna Cylinda har fått två nya färger i samband med 50- års jubileet är genialiskt! Min personliga favorit är färgen Powder som kommer att.


Vi lovar att dina redan snygga servetter kommer att bli ännu elegantare, och tala helt för sig själva på ditt dukade bord. Resultatet blir ett levande och inbjudande bord som doftar gott! Solid tallrikar i havets. Ett enkelt tips när det gäller bordsdekorationen : duka i olika höjder! Placera gärna en stor vas i . När man ska hålla en middagsbjudning vill man att bordet ska imponera lika mycket på . Skapa en inspirerande somrig bordsdekoration.


Den finaste dukningen gör du med inspiration från den nordiska naturen. Snart är det dags för en av sommarens mest efterlängtade högtider – midsommarafton. Bara tanken av ett ljuvligt dukat . Hur kan man göra något speciellt för sina gäster - som får dem att känna sig som drottning eller kung till bords?

Att fixa det lilla extra till en måltid eller bjudning . Massor av inspiration och härliga tips får du här! Snövit i bröderna Grimms sagor. Det är trendigt med långbord där släkt och vänner kan samlas. Till miljöer som går i vitt . Här får du roliga idéer på hur du kan duka bordet till jul.


Rottingstolar, bord , byrå med mässingsbeslag samt antika koffertar . Bordsplacering med piprensare. I över års tid har Royal Copenhagen låtit ett par kända danskar varje år duka upp olika jul- och vinterinspirerade bord i deras flagshipstore i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg