fredag 5 juni 2015

Spegel 120 cm

Det medföljer lampor, driver och . Passande LED-belysning i krom eller satin finns som tillbehör Passar . Med rörelsesensor Passar . Sveriges största förhandlare på. Användningsmiljö, Inomhus.

Lokaler, Badrum, Gästtoalett. DSK LED- spegel Silver River aluminiumram 50xcm. Känn dig själv och upplev ditt kroppsspråk! Speglar med säkerhetsglas och ram i vitpigmenterad björkkryssfanér. En mycket fin fasettslipad spegel med mönstrad guldram.


Välj samma färg på vägg och spegel för att låta den försvinna . ARTIKELN GÅR ENBART ATT HÄMTAS PÅ VÅRT LAGER I VÄSTERÅS!

Fin, tunn spegel med klart glas Finns i storlekarna . Spegel med ram av massiv björk. Snygg och stilren spegel med läcker LED-belysning upptill. Transformator för inkoppling medföljer.


En unik solformad spegel där även ramen är av spegelglas. Mäktigt konstverk och väggdekor som är en riktig eye-catcher. Ta bort från mitt Dansani. Rund spegel med diameter 1cm.


Gjord av säkerhetsglas samt har en hinna som. Endast avhämtning i butik. På ILVA finner du ett stort urval speglar med fantastisk design och en kvalitet som ligger högre än priset. Hitta din spegel på ilva.


Tvättställskåp med två mjukstängande lådor. Elegant och tunt tvättställ i vit gjutmarmor. Energisnål LED- belysning . Jenna skjutdörrsgarderob löser många förvaringsbehov.

Levereras med en spegeldörr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg