tisdag 23 juni 2015

Badbalja med propp

Varje månad hjälper vi över miljoner . Designade leksaker levereras direkt hem till dörren. När det är dags för babyns badstund är en badbalja det självklara alternativet. Som alltid med barn och bad - var närvarande och släpp aldrig barnet med blicken.


Att bada i badbalja tycker de flesta små barn är härligt och som förälder blir. Dessutom finns här en digital termometer, avtagbar propp , och .

Kaxholmen badbalja med propp vit. Tillverkad i plasterna PP och TPE och helt fri från ftalater. Passar perfekt på resan eller i det lite mindre . Stor badbalja som ger plats till massor av lek. Storleken gör att två barn kan bada ihop utan problem.


Baljan har en praktisk propp vilket gör det enkelt att tömma . Plask – det är kul med ett eget badkar! Enkelt att flytta och ställa var du vill, och det står stadigt under tiden som din baby upptäcker vatten. Med plugg för avtappning av vatten, bra då man slipper lyfta baljan med vatten i.

Rymlig och bekväm badbaljan med inbyggd propp som är hygienisk och enkel att hålla ren. Thermobaby badbalja kan med fördel kompletteras med. Det första du behöver skaffa är en badbalja som fungerar för dig och ditt barn, när barnet blir äldre kan det vara bra med andra hjälpmedel, men en badbalja är . Badbalja med avtappningsmöjlighet i botten.


Rymlig badbalja Rymlig och bekväm badbaljan med inbyggd propp som är . Det KÄNNS som ett bra pris? Finns på Biltema, iallafall i Växjö. Praktisk badbalja för barn från månader. Med temperaturkänslig bottenplugg, ben med gummifötter och upphängningskrok.


Av plast fri från ftalater. Propp till 90L badbalja med vitt handtag. Njut av ett avkopplande bad i en kompakt badbalja för vuxna.


Den kompakta badbaljan som är utrustad med förvaringskorg och avlopp passar även dig med. Leksaker från TOYSRUS, SKIP HOP Moby badbalja m. SKIP HOP mångsidig badbalja med justerbar och avtagbar insats för stöd Denna. Med propp , ringhake för att hänga på duschen eller handdukshängaren och halkskydd på insidan.


Skötbädden är mjukt vadderad med höga sidokanter för ditt barns säkerhet. Under skötbädden finns en inbyggd badbalja med propp och en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg