måndag 1 juni 2015

Rustik badrumsmöbel

Rustika badrum med vackra detaljer. Tvättställsskåp med vitlackerad stomme och rustika lådfronter. Mjukstängande eleganta lådor med fullutdrag och med insida i grått. Lådsidor i silverlackad.


Våra strama ramluckor med mm bred ram, har en fräst inre kant och inga som helst. Bläddra bland foton på rustika badrum och hitta inspiration och idéer till planering, badrumsdesign, allmoge inredning, badrumsskåp, dusch och badkar till ditt .

Skandinaviska hantverkstraditioner med vackra detaljer. Att väggarna är ojämna har ingen betydelse om du vill skapa ett läckert badrum. Svedbergs har uppdaterat sin badrums-serie Svea. Rätta upp dem med multiplattor, som är lätta att sätta upp.


Den mer rustika inredningen kommer starkt nu, det är mer varma kulörer, inte så strikt och rakskuret utan lite mer mjuka former och lite sliten . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Omsorgsfullt renoverade och inredda i rustik toskansk stil. El Conquistador, Oro Valley, Arizona, USA.


FJÄRDEN samt FRÄJEN handuk.

Ett rustikt kakel som ger en hemtrevlig, varm och inbjudande. KAKEL RUSTIK WHITE MATT 7. Foto av Andy Dean på Mostphotos. Heminredning och presenter med attityd! Här möter industriell indredning stilren design.


Vips så har du ett nytt badrum i urban stil, som detta badrum designat av. Industri designade badrum kan också se mycket moderna och lyxiga ut och. Badrumsbelysning för alla badrum och stilar!


Sveriges största sortiment av badrumsbelysning! Den nya exklusiva utgåvan Izzy Rustic har, som namnet antyder, en rustik finish inspirerad av industriella och. Mora Izzy Rustic finns för både kök och badrum.


BADRUM OCH BADRUMSMÖBLER. Vi har badrumsmöbler som ger dig plats för allt som du behöver – och smarta sätt att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg