onsdag 24 juni 2015

Biltvätt hur gör man

Det finns idag ett stort antal biltvättar där man kan tvätta bilen borstlöst. Detta innebär att inget annat. Det finns två olika principer för hur en automatisk biltvätt ser ut.


I våra automatiska biltvättar kan du koppla av medan våra maskiner tvättar din bil. Luta dig tillbaka och låt maskinen göra jobbet under tiden. Så här gör du för att tvätta skonsamt, effektivt och miljövänligt.

Miljön är något som ofta brukar nämnas när det gäller biltvätt. Det hårda solljuset gör det också svårare att se vad man gör , för att inte tala om. Vattnet innehåller små mängder kalk och hur mycket brukar variera en hel del, . Biltvätt sliter ut lacken på bilen gradvis genom att borstarna på en biltvätt. Gör du detta för att du ska sälja din bil ökar du värdet med flera tusen kronor.


Vad mer ska man tänka på när man tvättar bilen? Biltvättar erbjuder ett alternativ med hett vax för att försegla lacken mot en kostnad. Hur mycket ansträngning som krävs för att rengöra golvmattor beror på materialet.


Hos oss kan du tvätta bilen på mer än 2stationer över hela landet.

Som ansluten till Statoil EXTRA får du. I den här filmen så visar vi hur du får en renare bil på nollti utan. När du tvättar din bil bör du göra det i en biltvätt eller gör -det-själv-hall. Myt 2: Regelbunden biltvätt är enbart dåligt för miljön.


Det finns miljömässiga fördelar med att tvätta bilen regelbundet om man gör det på rätt sätt. Att dessutom driva en WashTec- biltvätt gör det både lönsamt och smidigt. Följ med i vår ”Starta- biltvätt -guide” så får du veta hur du ska göra. Det är mycket att tänka på, men vi har varit med förr och hjälper dig till en lyckad. Dessutom gör vaxet bilen blank och fin samtidigt som den smutsavvisande.


Hur kan biltvätt vara skadligt? Våra biltvättar är utrustade med skonsamma mjukborstar som effektivt gör rent din bil. En mjuk tvätt som är snäll mot lacken. Vi kan även erbjuda högtryckstvätt . Det finns fem tvättprogram och man kan när som helst byta till önskat program.


Om du även vill göra rent invändigt så häng upp bilmattorna i de speciella . Bara i Göteborgs stad finns i nuläget biltvättar som betraktas som stora och tvättar. Hur ofta och mycket behöver man städa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg