tisdag 23 juni 2015

Pressad oljeslang

IR = invändig gänga rörlig nippel. Lätt och flexibel slang för olja och bensin med upp till aromathalt. En universalslang för olja, fett, bensin, tryckluft och vatten.


Kopplingarna dras ihop med slangen och fungerar som en pressad slang koppling. Vi pressar slangar för alla applikationer med Europas modernaste maskinpark.

Välkommen till din Swedol butik. Om certifikat önskas måste detta begäras vid beställningstillfället. Altech Flexi Anslutningsslang för kallvatten i slutna installationer. Slang av EPDM med rostfri omflätning. Temperaturområde 0-°C.


Similar Sida till 53. Har idag fått en ny oljeslang pressad på en hydraul firma. Glad i hågen monterade jag dit den, bara för att upptäcka att returslangen fått en läcka den också.

Om du fortfarande vill ha den pressad så kan Hydroscand säkert reparera den om du plockar loss den från bilen. Kan levereras pressad eller klämbacksmonterad med valfri koppling. Oljeslang med helinbäddad spiral. Bensin- och oljeslang för höga tryck, lämplig som oljereturslang i. Online försäljning av reservdelar till Scooter, moped och MC. Ta en titt förbi shoppen.


ALDRIG sätta en slang på returen om den inte är en pressad stålomspunnen slang. En svart oljeslang som jag våtslipat och rätat ut fick agera döljare, se bild på. Användningsområde: Flatrullad tryck oljeslang för transport av stora mängder olika petroleum.


Perfekt för slangdragning. Skänklarna är av pressad stålplåt med plasthandtag. Pressad av stålplåt med fjäder och sex olika hålpipor. Traditionell rundrörs, backbone, pressad stålram eller monoqouce. Anslutning av oljeslang skall vara original till motorn eller pressade hydraulanslutningar.


SL-klämma eller som en pressad koppling. Richard Göransson som tvingades bryta efter en trasig oljeslang till diffen.

Jag var pressad hela racet och hade en bil som var ganska svårkörd. Men satsa på en pressad metallomspunnen teflonslang ( värt pengarna tro mig). Tillverkad av mjukt och följsamt bensin- och oljebeständigt svart gummi med slät yttersida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg