måndag 8 juni 2015

Dörrhandtag gammaldags

Sekelskifte och våra gammaldags dörrhandtag ! Tillverkad i smide av smeden Jussi. Den totala längden är ca. Själva handtagets längd ca. WC-behör i gammaldags stil.

Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar. Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel, rostfri, . Här hittar du våra nyproducerade dörrhandtag i gammal stil. Ovalt dörrvred i engelsk stil, komplett med rosett. Träskruv för montering medföljer.


Knoppens mått är 60xmm. Med nya handtag på dina inner- eller ytterdörrar kan du enkelt förändra utseendet på dem. I vårt sortiment hittar du en mängd dörrhandtag som varierar i stil, .

Hos Beslagsbutiken hittar du ett brett utbud av handtag och knoppar i klassisk stil. Köp hos online hos Beslagsbutiken. Gammaldags handtag är ofta mer ”utpyntade” och i olika material, som till exempel trä. Handtag i modern stil är oftare i glänsande metall och har ett ”renare ” . Handtag med ring ornament gammaldags antik mässingfärgad metall lantlig stil.


Dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar. Det finns en mängd olika utseenden som rostfritt, matt krom, antik mässing, bostad krom och nickel. Att läsa om Sibes och om hur vi jobbar för att våra kunder ska få vad de förväntar av ett Svenskt familjeföretag. Fint handtag i klassisk gammaldags stil i krom och trä. Helst ska det vara en säkerhetspanjolett med hakregel och låsbart handtag.


Cette épingle a été découverte par Cecilia Hyttfors. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Gnidas mässing handtaget på en gammal timmer dörren nära upclose. Foto av Mikhail Kovalev på Mostphotos.


Till låset har vi även ett gammaldags trycke( dörrhandtag ) med svart nyckeplåt. Låset levereras mopnterat och klart och som standard med tre nycklar, går .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg