fredag 21 april 2017

Toalett med avløp på siden

Hos oss finner du et kjempeutvalg på gulvstående og vegghengte toaletter fra alle de kjente. Gulvstående toalett med avløp i vannrett inn i veggen. Et gulvstående toalett har avløp enten til vegg eller gulv.


Dersom avløpet er til vegg er betegnelsen P-lås. Ved avløp til gulv er betegnelsen S-lås. De fleste toaletter kommer med s-lås, beregnet for avløp i soilrør, i gulv.

Har man avløp i vegg, vil et toalett med p-lås være riktig valget. Designet på gulvstående . Toalettet leveres i porselen med delt sisterne, toalettskål og dobbel forkrommet trykknapp. Sentrisk ved montering direkte over avløp. Det kan være praktisk å skaffe seg et ekstra toalett i nærheten av. Et nytt toalett kan gjøre underverker på et baderom, og du kan bytte det ut selv.


Duken ligger 25cm nede og rør for VBV ligger bare på den siden av. Velge innbyggingssisterne og et gulvmontert toalett hvor avløpet kan .

Duravit PComforts Sisterne Vanntilslutning høyre eller venstre side. Først må det gamle toalettet løsnes fra gulv, avløp og vanntilkobling. Det er montert med to lange skruer på hver side , som skrus av og fjernes. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til . Montering med avløp fra siden.


Fest det fleksible avløprsrøret med klammer til vegg for å unngå at røret flytter seg eller løsner når toalett høydejusteres. Plass for dusjvegg målt fra hjørne, venstre side. Plassering av dusj, badekar, servant, toalett etc:.


Avstand fra vegg til avløp på bakside av toalett. Den har ikke innlagt vann og avløp , derfor har toalettforholdene alltid vært utfordrende. For noen år siden gikk Engeskaug til innkjøp av forbrenningstoalettet . Du kan også bruke kontaktskjemaet under Hjelp nederst til høyre på siden. Innebygd Fresh WC- funksjon.


Med dobbel kondensfri sisterne og skruehull i foten. Vanntanken med skyllevannet sitter vanligvis enten i ryggen av toalettet eller er montert høyere. Veldig mange opplever fra tid til annen at avløp er tette – dette kan være avløp fra toalett , vasker, innvendige og utvendige sluk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg