torsdag 13 april 2017

Stålbalk säljes

Vi lagerhåller normalt profilerna HEA, IPE och UPE. Vi kan leverera det mesta när det gäller balk. Vårt lagersortiment har du hos dig redan dagen efter och vi löser dina önskemål om förbehandling. Aug Var kan man som privatperson köpa stålbalk för t. Ni som har gjort liknande ingrepp, var har ni vänt er för.


Begagnade balkar och handelsjärn till salu.

Förutom vår ordinarie verksamhet metallåtervinning, säljer vi även begagnade stålbalkar och handelsjärn. Vårt motto är att vara ett företag med god service och ett brett miljötänkande. H-balkar, 1x 1x 12mm.


Det är en stålbalk som används i huvudsak som balk . BE Groups balksortiment omfattar HEA-, HEB-, IPE-, UNP- och UPE-balk. Säljes på uppdrag av ett industiföretag. Större Båtbockar bredd 3m dagar sedan - Blocket.


IPE stålbalken kallas också för en I-balk. I-stålbalk används som förstärkning av balkar, till stolpar, .

Tre grova u-balkar, två ca 4m långa och en ca 3m. En galvad galler ramp ca 4m, och diverse fyrkantsprofiler. Aug Ny och oanvänd HEA balk. Balk Entreprenadmaskiner säljes och köpes. Det finns ett stort utbud av Balk . Bostäder till salu nära Leif.


Din lokala mäklare när du ska sälja din bostad! Vårt lager i Linköping innehåller ett brett sortiment av stål och metaller för . Matplatsen har altandörrar till stor . I vår servicebutik finns ett praktiskt sortiment av förbrukningsartiklar som svetstrå slipmaterial, skruv och . Välj ett alternativ, M8xmm, M10xmm, M12xmm . I- Balk H-Balk och Rostfritt rör minst 6m. Bärande balkar för tak och vägg som dimensioneras via tabeller eller med hjälp av våra tekniker.


Dimensionen påverkas av bla snözon, vindkurva, . Stålexpander för stålbalk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg