torsdag 20 april 2017

Stänkskydd kök glas stockholm

Lagerhämtning av glaspanel i Stockholm och Malmö. Glaspanel som stänkskydd i kök går att få som genomskinligt glas där den bakomliggande . Köksglas , glaspanel som stänkskydd av glas till kök. En glasskiva ovanför diskbänk istället för kakel finns även Lacobel och Planilaque till lågt pris.


Vänd dig med förtroende till oss när det gäller duschväggar och annat inredningsglas till badrum.

Som stänkskydd ovanför spis och diskbänk är glas. Välj transparent glas eller någon av våra standardfärger alternativt specialbeställ med egen kulör. Skivan av glas används som stänkskydd i kök , och är både praktisk, lättmonterad och trendig.


De bestämde sig för att totalrenovera sitt kök och blåste därför ut all. Skapa unika miljöer med inredningsglas i så väl badrum som kök. Glasbor stänkskydd , hyllor, trappor, . Vi hjälper dig med köksglas vägg, duschväggar, stänkskydd till ditt kök , bordsskivor och.


Vi finns på tre ställen i Stockholm – Täby, Sollentuna och Solna.

Alla stänkskydd i laminat går förstås även att få som bänkskivor till ditt kök. Vi skräddarsyr glaset till ditt kök. Har nyligen satt upp glas bakom diskbänk och tänkte förmedla lite kunskaper. Vi satte glas när vi gjorde om köket för ett par år sedan och det är jag.


Vi satte upp glasskiva som stänkskydd längs hela väggen (nästan meter). Stänkskydd i glas - frågor! Tapet bakom stänkskydd i glas ? Glasskiva i stället för kakel? I dagens kök så använder man ofta glas i stället för kakel. Glaset är l ätt att rengöra och underhålla.


Vanligen lackade eller screentryckta, monteras ovan diskbänk eller tvättställ. Färgade glas för inredning och fasa vi har färgen du vill ha! Det finns flera olika glas att tillgå. Färgade glas har många användningsområden som till exempel stänkskydd i kök , fondväggar, . Istället för sedvanligt kakel finns numera köksglas , en glasskiva som fungerar som stänkskydd vid spisen och ovanför bänkskivan.


I det här köket har man satt upp en glasskiva ovanför diskbänken som stänkskydd. Innan den sattes upp målades baksidan med svart färg vilket .

En lösning för det klassiska köket är träpanel eller laminat. Eklund sthlm new york Spegel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg