onsdag 12 april 2017

Frystoalett test

Apparaten som minskar matsvinnet – test av åtta modeller. Inget avlopp, Ingen ventilation, Enkel installation! Miljötoaletter mulltoa frystoalett urinseparerande.


Förbrännings- och frystoalett. Separett urinseparerande. Prisuppgifter inkluderar moms, fritt butiken i Solna. Frakt kan ordnas över hela landet.


I förbränningstoaletten omvandlas fekalier, . Jag söker efter torrtoalett för stugan. Jag skulle vilja ha en lätt toalett som ser ut snygg. Erfarenhet av Biolan Icelett frystoalett ? Av en miljon enskilda avlopp i Sverige är bara hälften godkända, och mer än vart tionde direkt. Den behöver bara anslutas till el (2V) för . Med MullToa får ni en snygg, lättskött och lyxig biologisk toalett till fritidshuset, utan avlopp.


Den är svensktillverkad och en sann miljövän. Attribute(data-ohref)):a. Unik fastighet som gränsar mot Långviken med cirka 7m strandlinje. Fastigheten är ca 44ha som består.


Vare sig du behöver en mulltoa eller WC-stol har vi produkter som passar för ditt . Kräver varken vatten eller avlopp för att fungera ─ endast elström. I en frystoalett fryses avfallet ned till cirka minusgrader. Problem med tinande latrin i samband med hämtning . Oj, vad många lösningar det finns. Frystoalett verkar annars smart, drar inte så mycket ström. Lite torvströ så slipper man se fekalierna också.


Så funkar det: Avfallet fryses direkt i toan. Det läggs sedan i latrinkompost före spridning. Kan även drivas på gasol om ingen el . Fritidstoa har förbränningstoaletter för alla behov och platser.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg