tisdag 4 april 2017

Duka bord till fest

Helgens Feng Shui tips – duka till fest med hjälp av Feng Shuins verktyg. Börja med att sätta stilen för festen genom att göra en moodboard. KÖPTIPS: Lyxiga bordslöpare hittar ni billigt HÄR. Duka inspirerande, dekorativ och inbjudande!


Med rätt tillbehör förvandlar du lätt middagsdukningen till det där lilla extra. Låt dig inspireras av vårt sortiment .

Idag var jag och familjen på 6-års kalas. Solen gassade, bord och parasoller var utplacerade i trädgården. Kaffe, kakor, jordgubbstårtor och . Duka i klassiskt blått och vitt för en sommarfräsch känsla och addera vackra bestick och skira.


Duka borden med likadana servetter eller häng en kökshandduk (likadan) på varje stol för att knyta ihop . Det finns även en rad knep att ta till när det gäller servering och presentation av mat och. Pompoms och så kallade honeycombs livar upp den tristaste festmiljön. Ställ färska örter, olja, vinäger, salt och peppar på borden så gästerna kan .

Läs mer om att duka ett bord här. Duka fint till vårens och sommarens middagar och fester på billigt vis! See more ideas about Sprinkler party, Weddings and Wedding ideas. Midsommardukning – ett urval av några av våra finaste festbord som passar att duka till midsommar!


Under december månad finns det många anledningar att duka upp till fest. Tenn finns fint porslin och dekorationer för ett vackert dukat bord till. En vit duk och mycket blommor skapar den rätta försommarkänslan.


Duka upp till fest på gamla träbord och välj udda och lite slitna stolar. Duka till fest med naturens hjälp. Lägg ut någon form av skydd på bordsskivan. Duka med tallrikar, glas och bestick.


Blåbärsris är min egen favoritkvist att duka med eftersom den är grön. Till skillnad från många andra sammanhang är det more is more som . Duka – tips på hur du dukar fint till nyårsfest. Arbetsblad: Ni ska arrangera bord i en festlokal där personer ska sitta och äta.


Ingen ska sitta med ryggen år någon annan. Borden har formen av liksidiga . Dukningsproffset Susann Thörn hyr ut vintageporslin till fest.

Udda små vaser på borden med säsongens blommor är enkla och billiga . Normann Copenhagen presenterar en ny serie av produkter till bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg