onsdag 26 april 2017

Suihkuseinä liukuovi

Nopeasti kotiin toimitettuna. Toisessa reunassa kiinteä lasi ja toisessa liukuovi. Suihkuseinä Manet liukuovella. Aukon maksimi leveys 200cm. Käyttökohteet: Kokolasinen suihkuseinä liukuovella , Sävyvaihtoehdot: .

Käännettävissä oikealle tai vasemmalle. Valmistamme liukuovia , jotka soveltuvat kosteaan tilaan asennettaviksi. Toimimme myös jälleenmyyjänä laadukkaille suihkuseinille ja -nurkille. Myös verkkokaupasta, katso jatkuvasti kasvava valikoimamme! Pitkissä ja kapeissa kylpyhuoneissa kannattaa suihku sijoittaa kylpyhuoneen perälle jäävään tilaan ja erottaa se muusta kylpyhuoneesta suihkuseinällä.


SLIDE- liukuovet ovat ideaali ratkaisu moderniin kylpyhuoneeseen. Kiinteään, pelkistettyyn suihkuseinään asennetaan vinotuki tukevoittamaan lasia. Liukuovet voidaan valita myös esteettömällä vaihtoehdolla, .

Kaksiosaisessa toinen kiinteä ja toinen liukuovi. Profiilien väri valkea tai hopea. PISARA tuotesarjasta löydät suihkuseinät sekä suoralla että kaarevalla lasilla.


AALTO tilanjakajan saat joko yhdella liukuovella tai pariliukuovilla. Kaunis suihkuseinä , liukuovi tai saunan lasiseinä tuo peseytymistiloihin ilmettä ja hyvin tilaansa suunniteltuna saa aikaan jopa kylpylämaisen, ylellisen . Savulasi mm turvalasia. Tukevien alumiiniprofiilien väri harjattu nikkeli.


Oven laahaustiiviste tiivistää lasiseinän ja lattian välin. Koko leveys 145cm , kiinteä osa 78cm , korkeus 202cm. AWARA - suihkuseinä on paitsi roiske- ja näkösuoja, myös tyylikäs kylpyhuoneen kaluste. Kiiltävä alumiiniprofiili.


Lasina käytetään mm:n . Ovissa nostosarana- mekanismi. Onko joku tehnyt liukuovi suihkuseinistä vertailua? Minkähän hintaista olis teettää lasiseinä jossain. Mistä olette hakkineet liukuovelliset .

Valikoimaamme kuuluvat mm. Suurimman osan tuotteistamme valmistamme Suomessa joko . Tutustu tuotteisiin – lisää tilaustuotteita löydät . Omassa asunnossani on pelkät suihkuseinät (ei kaappia), joten vuotta sitten. Juuri tänään saatiin Sankan liukuovi uuteen kylppäriimme. Eli kenellä valmistajalla on liukuovellisia suihkuseiniä ? Idon mutta se ei sovikaan koska leveyttä ei voi säätää.


Malleina esimerkiksi kokolasinen RST- suihkuseinä, alumiiniprofiililla varustettu suihkuseinä , liukuovella varustettu suihkuseinä sekä erilaiset suihkukulmat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg