torsdag 17 december 2015

Tvättställ marmorskiva

Köp ditt handfat i vit carrara marmor eller natursten hos stonefactory. Vi har ett brett utbud av handfat i natursten, vit marmor , travertin och granit. Runt sekelskiftet började man dock (om man hade råd) att bygga tvättrum i bostaden där det bland annat fanns ett tvättställ och ett toalettbord.


Du bestämmer om du vill ha underskåp eller ett fristående tvättställ. Då låter du en vacker skiva av trä, marmor eller kanske betong ta för sig och sätta prägel .

Tvättställ Hill Natural Stone Basin Integrerad med Tvålfat. Marmor är kristalliserad kalksten. Denna natursten är mer porös och mjukare än sin kusin granitsten därför kräver den mer underhåll och försiktighetsåtgärder. Två unika modeller på tvättställ i gjutmarmor från Marmite. Våra tvättställ i porslin kommer från Azzurra i Italien och har en klassisk design.


Letar du efter ett snyggt tvättställ till badrummet? Ballingslöv erbjuder tvättställ i flera olika former, färger och material.

Skapa en trivsam miljö i ditt badrum med unika handfat. Hej, Fått tag i en möbel med marmorskiva som är 25mm tjock. Ska sätta ett ovanpåliggande tvättställ från svedbergs och ett hål ska göras som är.


Hej, Ska fästa ett fristående tvättställ på en marmorskiva. Behöver borra ett hål för bottenventilen. Skulle ni endast våga fästa tvättstället. Bottenplatta till Tinta och Senti handfat.


Utforska vårt utbud av skåp till badrummet. Vi erbjuder ett noggrant sammansatt sortiment av badrumsmöbler med handfat och underskåp i stilren dansk design. Skapa din egen badrumsstil med snygga och praktiska kommoder och tvättställskåp från IKEA. Våra kommoder håller hög kvalitet och kommer med tio års . Vi har unika tvättställ i både klassisk och modern design.


Få ett lyxigt badrum med våra exklusiva tvättställ. Showroom i Norrköping och Stockholm. Bänkskiva av trä i badrum men tvättställ av porslin. Förutom vita tvättställ i blank glans finns de även i sobert matt glans i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg