tisdag 29 december 2015

Svart beläggning i toaletten

Glöm allt om starka – och dyra – rengöringsmedel för att få bort missfärgningar i toaletten. De här smarta sakerna löser problemet hur lätt som . Här kan vi direkt lugna och säga att det inte är så svårt , att det inte behöver vara så. Har du beläggningar runt din toalettstol så kan du med lätthet använda . Fortsätter på ämnet toaletten från andra världskriget som gud glömde. När det gäller såna där snuskiga svarta beläggningar under .

Hur får jag rent i toalettstolen? Skiten (!) sitter fast i toakröken! Toan på nedervåningen i nya huset är alldeles svart i botten. Det som återstår är lite beläggning och några svarta skorpor vid kanterna . Vattnet frös igår i pumphuset och det var toaletten som fick oss att upptäcka problemet, den fick inget vatten när den skulle fylla på.


Ta bort missfärgning på toaholk? Som ni säkert sett ibland så ser man lite svart snusk nere i wc skålen. Hårda beläggningar långt ner i toaletten Är det ngn som har ngn bra idé hur man blir kvitt sådana?


Som konsument är det svårt att veta vad för slags tensider.

Helst ska den som är magsjuk ha en egen toalett , men det är inte alltid möjligt. Så här städar du toaletten med hjälp av ättika och bikarbonat. Fråga: I min toa är det bruna avlagringar som inte går bort med vanligt medel. Där jag bor har vi mycket kalk i vattnet. Men det verkar inte vara . Jag får inte rent toaletten.


Den är missfärgad av kalk tror jag och har försökt med några tabletter de säljer i affären men . Detta har på ett år lyckats få min toalett att se riktigt äcklig ut, det är alldeles svart i kröken på toan. Har försökt göra rent med alla möjliga . Beläggningar i toaletten Bosta hem och trädgård. Ja nu är det så att detta inte är så himla svårt detta.


Behöver du få bort kalkavlagringar och kalk i toaletten ? Här hittar du en enkel guide med tips på hur du gör! Klicka vidare för att läsa mer. Häll en burk eller flaska med Coca Cola över kalkbeläggningarna i din toalett. Låt det verka i en timme. Skrubba och spola sedan noga.


Kalavlagringar i toaletten är ett stort problem för många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg