onsdag 30 december 2015

Kapsylöppnare vägg magnet

Väggmonterad öppnare magnetisk. En praktisk kapsylöppnare som monteras på väggen. Plattan bakom är magnetisk vilket gör att kapsylerna fastnar på den . Med denna praktiska flasköppnare är det möjligt att med en rörelse öppna flaskan och samtidigt fångar magneten upp kapsylen. Kapsylöppnare Biarritz Beach Club - Vägg.


En kapsylöppnare i amerikansk retrostil perfekt till baren, köket, altanen eller bastun.

Rostfri kapsylöppnare för montering på vägg. Perfekt till baren, nära kylskåpet eller i bastun. Denna väggöppnare fästs på kylskåpet eller annan yta där en magnet kan sitta. Den är gjord i rostfritt stål och färgad svart. Monterbar väggöppnare för kapsylen.


Väggbar kapsylöppnare för montern. Praktiska och hållbara k. Ej använ ligger i originalförpackning. Produktspecifikationer Lev.

Bilar Mobile Magnetic Holder. Vägg vägg öl flaska öppnare väggmonterad flaska öppnare vägg flaska. Se alla korkskruvar som kan. Inte längre med denna praktiska vägghängda flasköppnare eller kapsylöppnare från Bar craft som du skruvar fast på din vägg. Flasköppnare Björn - för väggen.


Texten på trycket lyder: . Corona Soccer Ball kapsylöppnare kr59. Guinness flaska öppnare Magnet kr119. Västra korsade revolvrar vägg monterade flasköppnare kr349. Det är alltid ett himla ståhej att hitta kapsylöppnaren när man är sugen på en öl. Se till att alltid ha den med dig, det gör du enkelt genom att fästa den här nykel . Fäst flasköppnare på din vägg och det är alltid redo att användas.


Lätt att montera på någon . Hitta billiga och snygga öppnare, kapsylöppnare och vinöppnare online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg