onsdag 2 december 2015

Handtag spegelskåp

Vad ska du ha för handtag. Rätt handtag på lådor och skåp förstärker stilen och karaktären. Men de är inte bara snygga att titta på utan också praktiska.


Söker du handtag till ditt badrumsskåp? Gustavsberg erbjuder kvalitet och ren nordisk design på alla produkter.

Välkommen in och titta på våra handtag här! NORO FLEX är en smart serie av speglar och spegelskåp som med fördel matchas med NORO FLEX belysning. Serien finns i olika dimensioner där man väljer . Polaria-möblernas reservdelssortiment är brett och reservdelar finns för alla våra produkter.


Perfekt för lådor, luckor och dörrar. Handtag par passar för alla Polaria spegelskåp. Gör en förändring i hemmet med nya handtag.

Utförande i antik mässing och har. Våra spegelskåp hjälper dig att organisera dina saker och frigör utrymme för annat i badrummet. Spegelskåp Svedbergs Holger Svart. Speglarna är testade för att klara den fuktiga miljön och . Det enda som återstår är att montera de handtag som du valt just till din möbel. HANDTAG TILL SPEGELSKÅP.


Välj mellan spegelskåp med dubbelsidiga spegeldörrar, stilren rund eller. Neat handtag finns i svart, krom och vit och passar utmärkt till Go badrumsmöbel . Infälld halogenbelysning IP44. Med eller utan invändigt eluttag.


BASIC TVÄTTSTÄLLSPAKET 6MM 4. Underskåp med luckor i vitt inkl. Dubbelsidiga spegeldörrar med mjukstängande beslag. Nedersta delen av spegeldörrarna är frosta med diskret Ifö-logo.


IP 4 spegeldörrar, handtag monterbara, glashyllor, eluttag invändigt, till höger. E- handtag är aluminium som är målat med färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg