torsdag 17 december 2015

Spegel med belysning

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Badrumsmöbler från Vero med Ticino körsbärsträyta. Spegel Temal Classic med LED-ramp. Som med alla andra ytor finns även matchande badkarspaneler tillgängliga.


Badkaret från Vero är inte . I spegelskåpet från Ketho, här i matt basalt, finns gott om plats för badrumstillbehör.

Lamporna placeras vertikalt längs med sidorna. Skåpet finns i fyra bredder . Badrumsspegel med belysning Badrumsspegel med inbyggd LED- belysning och digital klocka. Strömavbrytaren sitter på spegeln i form av en . Imola 8spegel med belysning från märket Astro. Imola fyller två funktioner på samma gång och ger ditt badrum en härlig och hemtrevlig känsla. Face spegel med belysning från Markslöjd med förstorande spegel och belysning runt hela spegeln gör raknings- och sminkbestyren både lättare och roligare . Indragen stomme i lackerad plåt.


Mått H: 6B: 4D: 38.

DSK LED- spegel Silver River aluminiumram 50xcm. Belsysningen styrs med rörelsesensor. Med rörelsesensor Passar . Praktisk bordsspegel med normal spegel på ena sidan och 10x förstoring på andra sidan.


BaByliss tunna bordsspegel för makeup, hudvår styling eller kontaktlins- applicering. Inbyggd halogenbelysning med varmt behagligt ljus. Insynsskydd med genomslääplighet. Hos Kvik har vi en spegel för varje badrum.


Ska din spegel vara rund eller fyrkantig? Och ska den kunna fungera som ett skåp? Det innebär att all el är installerad på ett fackmannamässigt sätt. Astro Galaxy spegel med belysning - års Erfarenhet - Fri frakt – VVS home. Till de överdelar och speglar som har belysning har vi gjort ett kvalitetsval och monterat in.


Det finns speglar för alla. Runda, fyrkantiga och avlånga speglar med eller utan belysning. Välj en spegel som passar till dina övriga badrumsmöbler.


Att kombinera din badrumsspegel med belysning är en riktigt god idé eftersom det både är snyggt, praktiskt och sparar plats. Här hittar du våra fina .

Innehåller LED- belysning uppåt med. Naturligtvis är det också på det viset att en spegel med belysning fungerar bra om man är ute efter det lite mer stilrena vad gäller design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg