fredag 25 december 2015

Badborste rygg

Långt, böjt skaft som gör det enkelt att skrubba ryggen. Skön peeling och massage för hela . Badborste för ryggen från 149. Handbunden badborste i naturmaterial, borst i tagel, tagelblandning, växtfiber och skaft i oljad ek.


Perfekt för att borsta ryggen där, du själv inte kommer åt. Det långa skaftet ger en bra åtkomst bakom ryggen.

Komplettera gärna med en massageborste med stora piggar som ökar . Tagel är ett utmärkt material i badborstar då det är mjukt och följsamt samtidigt som det är kraftigt . RYGG - OCH BADBORSTE i ljus trä. Skaftet är avtagbart och borsthuvudet har ett band över ryggen vilket gör att du även kan använda den som enbart . Beställ EcoTools badborste – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill. En badborste är en borste som används för tvagning av människokroppen i. Rygg - och badborste med löstagbart skaft i bok och naturlig mexikansk palmbladsfiber. Naturborsten ger ett skönt riv och tar effektivt bort smuts utan att kännas .

Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen. Borsten som har ett handtag passar lika bra som badborste i duschen eller i badet. Borste med långt skaft så att du enkelt kommer åt på t. Se mig som din bästa vän i badet så bra att ha när du ligger uti spadet. En hudnära strykning mot rygg och ben ser till att du . Det är inte alla som är så pass rörliga att man kommer åt att skrubba in ryggen med tvål när man duschar.


Och det är definitivt inte alla som har en mjuk och skön . Lång badborste av bokträ och tampicofibrer, perfekt när du vill komma åt att skrubba dig på ryggen ! Borsten av naturfibrer stimulerar blodcirkulationen och . Borstens långa, böjda skaft gör det enklare att komma åt längs hela ryggen. Köp praktisk ryggkliare här! En produkt för dig som inte når hela ryggen.


En liten kliare formad som en hand för att klia ryggen ! En lagom hård liten borste för att klia ryggen - du når enkelt hela ryggen ! Utmärkt att skrubba ryggen med. Stort utval av Hår på ryggen hos Made4men. Du kan exempelvis använda en badborste eller vad du nu tycker känns trevligast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg