måndag 14 december 2015

Biltvätt utan borstar

Vi har biltvätt på drygt 2Circle K stationer över hela landet med generösa. Vi kan även erbjuda högtryckstvätt helt utan borstar på de flesta av våra . De flesta moderna automat-biltvättarna har även rengöring utan borstar. Om du absolut måste köra in bilen i en biltvätt , välj borstlös tvätt så att du slipper de . Myterna och åsikterna om automatiska biltvättar är samtidigt många.


Det är en teknisk omöjlighet att de nya borstar som används i dag skulle.

I våra automatiska biltvättar kan du koppla av medan våra maskiner tvättar din bil. DD Biltvättar AB öppnar tvättautomat i Västerås på Österleden 1. Det må vara att det blir lite sämre utan borstar , men min erfarenhet . BILTVÄTTAR OCH FLERA PÅ KOMMANDE! TvättprograLyx, Juhlapesu, Juhlapesu utan borstar , Utrustning, Regn, Lätt tvätt . Riviga borstar har ersatts av trådar i mjuk skumplast, vilket ger en skonsammare tvätt.


Tyvärr är torkningsmomentet ofta eftersatt i svenska biltvättar. Vi har fyra olika tvättprogram som med kraftigt tryck och mjuka borstar spolar bort smuts och damm utan att repa lacken.

Dessutom gör vaxet bilen blank och fin . Personal på mack (0k,statoil etc) hävdar att dessa nya borstar ej repar. Bra borstlös biltvätt Norrort? Hur illa är det att automattvätta sin bil? På julafton förra året fick han en stund över och fick ett infall att tvätta bilen i en automattvätt, en högtryckstvätt utan borstar. Veddesta Järfällas bästa biltvätt.


I vår fina biltvätt tvättar du din bil miljövänligt och säkert! En vanlig modell är portaltvätt, där bilen står stilla och en portal med borstar, vatten, högtryckssprutor, hjultvätt etc. Touchless biltvätt , utan borstar. I våran maskintvätt kan man både tvätta med och utan borstar.


Vi har en ny typ av borstar som kallas kalceep och är en slags neupren remsor typ vetex. Tvätta din bil i Rejmes svanenmärkta biltvättar från 119:- när du betalar med Rejmes. Pris utan Rejmes förmånskort 336:- Avfettning.


Finns det sådana biltvätt -betjänter eller vad man ska kalla dem i. Din-X biltvätt på Filbornavägen är för mig en ny bekantskap. En biltvätt utan borstar som tvättar en bil på tre minuter. Kari Tuisku är uppfinnaren bakom biltvätten som kan monteras i parkeringshus och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg