onsdag 2 december 2015

Efterrätt i glas choklad

En maffig dessert med choklad är ett säkert kort att bjuda på! Den här desserten är som en liten chokladpralin i glas , toppad med dulce de leche och . En mäktig och övergod efterrätt med mörk choklad , syrliga hallon, len grädde och krispiga kaksmulor. Vackert att toppa med bär och servera i glas ! Aug Festligaste efterrätterna serveras i glas ! Vi bjuder på de godaste söta recepten.

Och med ett snyggt dessertglas sätter du stil på sensommarens . Här har vi samlat de allra godaste efterrätterna med choklad , från eleganta tårtor till krämiga. Avsluta en god middag med en drömlik efterrätt med choklad. Med några få men goda ingredienser kokar du enkelt ihop denna efterrätt. Varvas snyggt i ett glas eller en liten burk och serveras med chokladflarn på toppen. Glassandwich med chokladbotten.


Bjud vännerna på chokladcheesecake i portionsglas och toppa med hackad choklad. Nov När den lena vaniljen möter den krämiga chokladfyllningen sjunger. Innan servering kan du med fördel riva mörk choklad över moussen.

Cheescake i glas med färska hallon. Här bjuder vi på snabba efterrätter , dessert i glas med bär, dessert i glas med choklad , efterrätter som går att förbereda . Apr Krämen med vit choklad och citron går bra att göra cirka tre dagar i förväg. Efterrätt är perfekt att servera i glas. Vid servering, krossa kexen och varva i glas med krämen.


LCHF- efterrätter Populärt nu Alla efterrätter Om recepten Alla recept är glutenfria, kolhydratsnåla och utan artificiella sötningsmedel. Milkshake Hembakta maränger med ljuvlig. Brownies på mörk choklad med vispklick . Choklad - och bärsymfoni. Cheesecake i glas med vit choklad. Tillagningstid: minuter.


Bli först att gilla receptet. Gillar du det här receptet? Feb Överraska med en spännande efterrätt i glas. Moussen stelnar i kyl innan nästa tillsätts. Dekorera med hallon för fin .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg