fredag 16 juni 2017

Pvc duk tak

I dag produceras och installeras miljontals kvadratmeter varje år på nästa alla typer av tak. PVC - duk som tätskikt lämpar sig utmärkt till plana tak och på . Utnytt plassen under terrassen! I dag omfattar ekologisk hållbarhet också.


Senaste nyheten i vårt sortiment är PVC - duk. I vissa situationer är det rätt val.

En av fördelarna är snabb montering på stora ytor. Tak med låg lutning ställer extra höga krav på taktäckningen. SBS-modifierad bitumen eller PVC - duk. Passar riktigt stora tak.


Monarplan FM är marknadens starkaste och bredaste PVC - duk. Det, i kombination med den låga vikten, gör produkten särskild lämplig. PLASTPROFIL FOR INNFESTING AV PVC DUK FOR DRENERING AV VANN FRA TERRASSEGULV.


LENGDE PR STK: METER. TIL- TAK Light terrasseduk er en solid armert PVC duk (4gram).

Den har innsveiset PVC -lisser i hver ytterkant, som skal føres inn i plastprofilene som . Det är ett mycket bra alternativ för tak med stora ytor då monteringskostnaden och vikten på . Vi spurte Robert Johannesen i Storhamar Tak , som gjennom tre år har fått formidlet takoppdrag gjennom Byggmakker, om hva han synes om konseptet. Lars T svetsar Protans takduk av pvc. Det gäller att vara noggrann… och försiktig, för det blir hett! När jobbet väl är klart så blir det ”bassängtätt”… Share: . Solid 450gr armert pvc duk. Har innsveiset pvc -lisser langs hver . All sammenføyning gjøres med sveisemaskiner basert på varmluft.


Protan takbelegg er laget i selvslukkende PVC. Dette øker brannsikkerheten på tak ytterligere. Takduken kan monteras direkt på gamla tak eller på träkonstruktioner.


Plastprofil PVC TIL TAK light list for festing av TIL TAK duk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg