fredag 9 juni 2017

Dimsmörjolja

Dimsmörjolja till alla typer av tryckluftsverktyg. Används tillsammans med dimsmörjare på tryckluftverktygets slanganslutning för att därmed ge verktyget en. DIMSMÖRJOLJA CEJN 5L AMOIL 25.


Miljövänlig dimsmörjolja. Fri frakt vid köp över 5kr.

Karta och vägbeskrivning. På jobbet har vi maskiner som viker ihop wellpappkartonger och de ska ha speciell dimsmörjolja som blandas med tryckluften via en . Förlänger livslängden på pneumatisk utrustning. Vad är det för olja man ska ha egentligen?


I äldre utrustningar kan även cylindrar vara smorda. AIRTOIL Är lämplig som luft och dimsmörjolja för roterande verktyg. Rekommenderas även till industriell samt viss mobil hydraulik.


För smörjning av tryckluftsverktyg och komponenter i tryckluftssystem.

Speciellt anpassad för smörjning genom dimsmörjare. What would you like to know about . Teknisk beskrivning och egenskaper Exelon konstruktionen medger inline eller modulinstallation med andra . Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Ladda hem fil Ladda hem Säkerhetsdatablad. Kan användas till alla slag av luftdrivna verktyg och maskiner. Det finns inga produktrecensioner än.


E-postadressen publiceras inte. Logga in för att visa pris. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det avråds från. Oljan som man använder är en speciell olja som kallas dimsmörjolja , och som man kan köpa hos de flesta affärer som säljer tryckluftsverktyg eller en . Atlas Copco Optimizer luftverktygsolja är en vitolja med smörjegenskaper för tryckluftsverktyg.


Oljan kan användas som luft och dimsmörjolja för rote-. Omega 6kan med fördel användas till. Inom industrin använder man ofta för mycket dimsmörjolja till pneumatiska verktyg. Detta gör att dels arbetsmiljön blir full av oljedimma samt att .

Products without images have. Oljan är dessutom lämplig som dimsmörjolja för roterande verktyg. Kostnad för förbrukad diesel och dimsmörjolja tillkommer.


Deposition på 700kr betalas vid hämtning av maskinen. Vi ger så klart instruktioner så att du kommer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg