måndag 5 juni 2017

Koningsverktyg mekonomen

Genom att använda sidan godkänner du detta. Alltid till ett bra pris, antingen i butik eller på nätet med snabba. Biltemas low-price koningsverktyg kostar 289kr! Så jag drog till mekonomen , beställde hem ett konings verktyg från Hansen Racing, samt nipplar och pipor, så imorgon blir det kona bromsrör i . Funderar på att köpa ett koningsverktyg för bromsrör.


Kollade först på mekonomen vad de skulle ha för rören och de sa 100.

Hur man konar ett bromsrör med hjälp av biltemas koningsverktyg. Dags att köpa koningsverktyg på biltema och passande nipplar. Du får skruva av det och ta . Mekonomen , det är nämligen . Köp en rulle bromsrör på biltema och ett billigt koningsverktyg eller . E9 För att skarva ett rör behöver du ju koningsverktyg , finns en billig sats på Biltema som funkar bra, rör o nipplar hittar . Ja, skaffa ett koningsverktyg , precis som Obelix säger så tjänar man in dom. Nej det är inte särskilt svårt, tänk på att du ska ha koningsverktyg.


Dom är bromsspecialister och jag hade inget koningsverktyg själv.

Kanske får man på ett koningsverktyg på pumpens rörstump. Hitta billigaste Koningsverktyg bromsrör hos AllaAnnonser. Vet någon om adcenter eller mekonomen har dem?


Har koningsverktyg , så det fixas, så det är bara nipplarna som behövs. A nipplar och så ett riktigt koningsverktyg så klarar du dej bra länge. Såg att mekonomen har, men de verkade rätt dyra. Annars har jag koningsverktyg om du gör egna rör om du behöver? Nu har jag varit på mekonomen och beställt en låda med nån annans namn på.


Köpa metervara och koningsverktyg och bocka själv? Dom flesta bildelskedjorna ( mekonomen , ad-center) kapar och konar. Var på mekonomen under lunchen och skaffade nipplarna.


Eller köp en rulle med rör, nipplar, en rörkap och koningsverktyg. Många moderna verkstäder har inte koningsverktyg o annat som behövs utan de . Prestigen plus ett koningsverktyg. Rör samt nipplar och koningsverktyg finns på biltema.


Skaffat rör, koningsverktyg och bromsrörsnipplar från Biltema. När jag vart på mekonomen har de haft de nipplarna jag behövt på lager, . Fick alla rör till min -65:a gjorda för ca 3på mekonomen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg