måndag 19 juni 2017

Magnetventil vatten 230v

Magnetventil Asco Serie 23 servostyrd , OEM Automatic AB. Konfigurator magnetventil. Hitta rätt magnetventil för din användning.


Välj uppgifterna som visas i listan för . Medie vatten , lågtrycksånga (max bar).

Egen benämning Svensk, Danf Magnetv. Ventilen är normalt stängd (NC) och öppnar sig när man skickar spänning till den. För att fungera normalt krävs ett minsta . Jag tänkte sätta en magnetventil på inkommande vatten som sedan styrs. Problemet med danfoss är att dem inte har NO i 24v utan bara 230v. Luft, gas, vatten och olja.


Danfoss magnetventiler och spolar beställs normalt separat och kombineras därefter.

Montaget är enkelt och sker utan verktyg. Om en spole måste bytas ut, kan . Ni kanske har tips på magnetventiler som går att få tag på via t. Direktstyrd sätesventil för luft, vatten och gaser. Mata det med 230v och sen använda 9v på själva reläkontakten. Montera själva pucken i en tät kopplingsdosa så den tål vatten.


Media: ånga, vatten , luft. Finns till flera olika värmare. Skrotar man en gammal tvättmaskin brukar man finna en eller ibland två magnetventiler för vatten.


De kräver dock 230V AC samt ett visst tryck . För möjlighet att stänga av både kallt och varmt vatten. Vi jämför priser från de bästa butikerna för att . Jag vill koppla en magnetventil på en slang till karet. Denna skall utlösas av en nivåvakt från Juhla( 230v ) och reglara n. Genomlopp Flödesfaktor Kv Differenstryck bar Effekt W vatten.

Jag letar efter en vettig ventil för mitt pannrumsbygge. Behöver vara R15-R2 230v spole och klara temp över 1grader. Med hus av mässing, för vatten. Reservmagnet 230V för magnetventil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg